Şımartıldılar ve cesaret kazandılar

Şımartıldılar ve cesaret kazandılar

SÜRECE SON VERİLMELİ

Şımartıldılar ve cesaret kazandılar

MHP İl Başkan Yardımcısı şehit kardeşi Soner Gençer, açılım sürecinde verilen tavizlerle PKK ve uzantısının şımartıldığı ve cesaret kazandığını söyledi.

ÇIKMAZ BİR YOLA SÜRÜKLEDİLER

MHP İl Başkanlığı adına yaptığı yazılı açıklamada son günlerde yaşanan terör olaylarının ülkeyi kaosa sürüklediğini not düşen İl Başkan Yardımcısı Gençer, ?Bizler yıllarca açılım sürecinin ülkeye bir fayda sağlamayacağını dile getirdik. Açılım furyasıyla AKP hükümetinin yıllarca teröre karşı gevşek tutumu ülkeyi çıkmaz bir yola sürüklemiştir. PKK ve uzantıları bu süreçle verilen tavizlerle şımartılmış ve cesaret kazanmıştır.?

SÜRECE SON VERİLMELİ

?Şehit yakınları ve siyasiler olarak yıllar önce bu sevdadan vazgeçilmesi için iktidarı uyarmıştık. Yıllardır herkesi yok sayan ve dinlemeyen iktidar şimdi ise açılım sürecinin hata olduğunu anlamış durumdadır. PKK güneyde ve batıda haddini çoktan aşmış bulunmaktadır. Devletin üstünde hiç bir güç olmadığını ülkeyi yönetenler en şiddetli şekilde göstermek zorundadır. Buradan açılım sürecine bir an önce son verilmesi gerektiğini, PKK uzantılarının ve destekçilerinin bir an önce yüce adalet önünde yargılanmasını talep ediyoruz. Aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah´tan rahmet diliyorum.?



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ