Simit karşılığı zam bizleri üzdü

Simit karşılığı zam bizleri üzdü

AYTEKİN, TEMMUZ AYI ENFLASYON ZAMMININ EMEKLİDE HAYAL KIRIKLIĞI YARATTIĞINI SÖYLEDİ

AYTEKİN, TEMMUZ AYI ENFLASYON ZAMMININ EMEKLİDE HAYAL KIRIKLIĞI YARATTIĞINI SÖYLEDİ

Simit karşılığı zam bizleri üzdü

Türkiye Emekliler Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Zekeriya Aytekin enflasyon zammının emeklileri hayal kırıklığına uğrattığını söyledi. Aytekin ?1,5 simit karşılığı zam bizleri fazlasıyla üzmüştür? dedi.

MEMURA YÜZDE 5 ZAM

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Zekeriya Aytekin ?Hayatımızda hiç yeri olmayan tüketim kalemleriyle yapılan enflasyon hesaplamaları biz emekliler için adil olmayan sonuçları doğuruyor. En düşük memur emeklisi aylığı ise toplu görüşmelerden elde edilen % 5´lik zamla 1.533.00 liradan 1.610.00 yükselmiştir? dedi.

SİGORTA AYRIMI OLMAMALI

Aytekin açıklamasında ?Biz dernek olarak diyoruz ki tek çatı altında toplanan SGK, memur, BAĞ-KUR sigortalı ayırımı yapmadan taban aylığın standart olması ve yapılacak zamların memur emeklisine verilecek toplu sözleşme zammının BAĞ-KUR ve sigorta emeklisine de verilmesini istiyoruz.?

GÜNLÜK 1,5 SİMİT KARŞILIĞI

?2016 Temmuz zammı günlük 1.5 simit karşılığı olması biz emeklileri fazlasıyla üzmüştür. Eğer ülke ekonomisi bize verilen bu zamla bozuluyorsa bu zammı almayarak ekonomimizin düzelmesine katkı sağlamış oluruz.?

2000 YILI ÖNCESİ ÇALIŞMA

?2000 öncesi emeklilerimiz için bir çalışma yapıldı ve intibaktan emeklilerimiz yararlandı  dileğimiz odur ki 2000 sonrası emeklilerimiz için de intibak yapılması kaçınılmaz bir geçerlilik olmuştur Parlamentomuzdan öncelikli beklentilerimiz aylıklar arasındaki adaletsizliği ortadan kaldıracak kalıcı bir intibak düzenlemesinin yapılması.?

BU BAYRAM SON BURUK BAYRAM OLSUN

?Başta siyasi iktidarımız olmak üzere parlamentomuzdan bir tek şey istiyoruz. Bu bayram emeklilerin yaşadığı son buruk bayram olsun bir sonraki bayramı coşkuyla bayrama yakışır şekilde kutlayalım. Promosyon sorunumuz çözülmüş intibak beklentimiz meclis gündemine taşınsın, işte o zaman bütün Türkiye´yi bayram yerine çeviririz.?



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı