Şimşekler bu sezon dört dörtlük

Şimşekler bu sezon dört dörtlük

KIRIKKALE´ME MAŞALLAH

KIRIKKALE´ME MAŞALLAH

Şimşekler bu sezon dört dörtlük

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen ekibimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor, sezonun dokuzuncu maçında Bartınspor´u kendi saha ve seyircisi önünde konuk etti.

RAKİP, İLK GOLÜ ESKİ OYUNCUSUNDAN YEDİ

Grupta 22 puanla namağlup durumda lider olan ekibimizle Bartın temsilcisi arasında Başpınar Stadında 14.00´te başlayan karşılaşmayı Bursa Bölgesi hakemlerinden Oğuzhan Özkeskin yönetti. Maça hızlı başlayan Şimşekler, ilk 5 dakikada Bartınspor kalesini ablukaya alırken, bu dakikadan sonra Bartınspor, maçta dengeyi sağladı. 20.dakikada gelişen atakta yüzde yüz pozisyonda golü önleyen Bartınspor kalecisi Faruk, dönen pozisyonda eski Bartınsporlu Savaş´ın uzaktan şutunu çelse de top kalenin içine düşünce ekibimiz 1-0 öne geçti.

YİNE ORÇUN, YİNE ORÇUN?

Baskısını sürdüren Şimşekler, golden 5 dakika sonra Orçun´la farkı 2´ye, 2. golden yine 5 dakika sonra benzer pozisyonda yeni Orçun´la farkı 3´e çıkardı. Golden 3 dakika sonra Bartınspor kalecisi Faruk´un uzaklaştıramadığı top Eray´ın önüne düştü. Eray ceza sahasının dışından Faruk´u 4´ün kez avlayarak ilk yarının skorunu ilan etti: 4-0.

İKİNCİ YARIDA DAHA RAHATTIK

İkinci yarıya daha iyi başlayan Bartınspor, farkı azaltmak ekibimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor´un üzerine gelmeye başladı. Skorun verdiği rahatlıkla defansta kalmayı tercih eden ekibimiz, zaman zaman etkili olmak istese de kaleci Bartınspor kalecisi Faruk´u geçemedi. 76. dakikada kazanılan korner atışında oluşan karambolde Bartınspor´da Devrim topu ağlara gönderdi: 4-1.

90. DAKİKADA 10 KİŞİ KALDILAR

Maçın 90.dakikasında rakibine dirsek atan Ömer, Bartınspor´u sahada 10 kişi bıraktı. Maçın kalan dakikalarında gol olmayınca maç bu skorla sona erdi. 2019-2020 sezonunda farklı kazanma alışkanlığını sürdüren Kırıkkale Büyük Anadoluspor, 9. Haftanın sonunda 23 gol atıp 5 gol yerken 19 averajla ve 25 puanla liderliğini sürdürdü.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ