?Şimşekler? çarpa çarpa geliyor

?Şimşekler? çarpa çarpa geliyor

LİDERLİĞE DEVAM

?Şimşekler? çarpa çarpa geliyor

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor, ligin 5. haftasına Karabük Deplasmanına konuk oldu. Yaylacıkspor´u 4-0 gibi bir skorla geçen Şimşekler liderliğini sürdürdü.

FIRTINA GİBİYİZ

Temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Karabük temsilcisi Yaylacıkspor´u 4-0 mağlup ederken Kırmızı Şimşeklere galibiyeti getiren golleri 10. Dakikada İbrahim Kongur, 31 ve 47. dakikada Gökhan Hıdır, 58. Dakikada Fatih kaydetti. Karşılaşmada Yaylacıksporlu Gökhan 52. Dakikada kırmızı kart gördü.

LİDERLİĞE DEVAM

5 maçta 4 galibiyet, 1 de beraberlik alan Kırmızı Şimşekler şampiyonluk yolunda doludizgin hedefine koşuyor. Bir günlük aranın ardından liderlik koltuğuna tekrar oturan temsilcimizi yaklaşık 100 taraftar destekledi. Temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor, 90 dakika boyunca kanatlardan geliştirdiği pozisyonlarla gol aradı. 90 dakika boyunca çok iyi bir performans sergileyen Şimşeklerde Kaleci Bülent, adeta devleşerek kalesini gole kapattı. Şimşekler aldığı bu skorla puanını 13´e çıkarmayı başardı.

?ZORLU BİR DEPLASMANI DAHA GERİDE BIRAKTIK?

Temsilcimiz bu sezon lige müthiş bir başlangıç yaptı. Kırıkkale Büyük Anadoluspor Kulüp Başkanı Ali Rıza Koçoğlu, maç sonu kısa bir açıklama yaparak, ?Lige iyi başladık. Takımda birlik beraberlik üst seviyede. İnanıyorum ki bu birlik beraberlikle başarı sezon sonunda gelecek. Futbolcuların ayağına sağlık. Zorlu bir deplasmanı daha geride bıraktık. Önümüzdeki maçlara bakacağız? dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ