SIRTIMIZDAN HANÇERLEYENLERİ GÖRDÜK

SIRTIMIZDAN HANÇERLEYENLERİ GÖRDÜK

MHP Merkez İlçe Başkanı Av. Yuvuz Kuzucu AK Partiye geçen Belediye Başkanları ile ilgili olarak ??Dereyi geçerken at değiştirenleri, insanları ve yol arkadaşlarını sırtından hançerleyenleri, çok iyi dost bilip de arkamızı dönmememiz gerekenlerin kim olduk

Parti Merkez İlçe Başkanlığındaki basın toplantısında seçimlere az bir zamana kala partiler içerisinde tesadüfî olarak bir yerlere seçilenlerin bugünlerde büyük bir sınavdan geçtiğini söyledi. Kuzucu, MHP?den Belediye Başkanı seçildikten sonra AK Partiye katılan Belediye Başkanları ile ilgili olarak şunları söyledi; ??MHP 42 yıllık geçmişe sahip şerefli bir harekettir. Bu harekete en ufak hizmet etmek bir şereftir. Partimiz üzerinde oynanan tüm oyunlar boşa çıkacak ve inşallah partimiz önümüzdeki seçimler de tek başına iktidara gelecektir. Ben bu partide tek kişi kalsam da, eğer partimin tüzüğü ve yönetmeliği vatanımızın birliği, bayrağımızın tekliği, tüm ülkede yaşayan insanlarımızın birlik ve beraberlik içinde tutmasındaki azmi devam ettiği müddetçe bu davadan dönmeyeceğim. Benim babama hiçbir zaman ??senin oğlun dönek diyemeyecekler. Babamın bana baba nasihatidir. ?Her zaman güvenilir olun, yola çıktığınız insanlara, dava arkadaşlarınıza kalleşlik yapmayın. Ortam ve şartlar ne kadar kötü olursa olsun arkadaşlarınıza, dostlarınıza oyun etmeyin. Seni satın almaya hiç kimsenin ne parası, ne pulu, ne varlığı ne de makam ve mevkisi yetsin. ?Herkesin bir fiyatı vardır, paranın satın alamayacağı şey yoktur? şeklindeki sözlere kanmayacaksın. Senin şahsına kimse değer biçemesin, haklı bildiğin davada hiçbir güç, hiçbir fiyat seni yolundan döndüremesin.? Bunlar bana baba nasihatidir.
 
Tabi insanlar hep aynı şeyi düşünmediği için hırsızı da, arsızı da, iyisi de, kötüsü de, güzeli de, çirkini de bulunmaktadır. Elbette insanların içini yüreğini göremiyorsunuz. Kimin aslan, kimin kedi olduğunu bilmiyorsunuz. Bundan sonraki parti teşkilatımızda özellikle insanların karakter yapısına daha iyi önem vermemiz gerektiği daha iyi anlaşılmıştır. İyi günde yanımızda olanların kötü günlerimizde de yanımızda olacaklarını veya olmayacaklarını iyi düşünmemiz ve ona göre seçmemiz lazım?? diye konuştu.
 
 


1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız