SMMMO´da seçim heyecanı

SMMMO´da seçim heyecanı

ORTAK PAYDAMIZ HİZMET...

SMMMO´da seçim heyecanı

7-8 Mayıs 2016 tarihleri arasında ilimizde faaliyet gösteren Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası, 22´nci olağan genel kurulunu gerçekleştirecek.

YENİ DÖNEM

Üç yıldır başkanlık görevini yürüten Kürşat Gürtemel´in yasa gereği aday olamayacağı kurulda Ferman Aldemir, Recep Yücekaya, Hamza Ekinci, Ayşe Sertel Gökyay ve Ekrem Ayten gruplarını oluşturarak seçimde adaylık için isimlerini listeye yazdırdılar. Ticaret ve Sanayi Odası´nda gerçekleştirilecek olan genel kurul, saat 14:00´te başlayacak. Mali Müşavirler Odası´nda düzenlenen toplantıyla kendilerini basına tanıtan adaylar, yeni dönemde birlik ve beraberliğin sağlanması mesajlarını yinelediler.

SİVİL TOPLUM

Toplantıda konuşma yapan mevcut başkan Gürtemel, ?Meslek örgütü olarak, ülkemizin daha demokratik, daha özgürlükçü bir hukuksal zemine sahip olması her zaman talebimiz olmuştur. Bir toplumun gelişmesini güçlenmesini sağlayan en önemli mekanizma demokrasi ve özgürlüklerdir? dedi. Sivil toplumun olmadığı, sivil toplum kuruluşlarının katılım ve katkısının sağlanmadığı bir ülkede, katılımcı demokrasiden söz etmek mümkün olmadığını söyleyen Gürtemel, ? Türkiye´de demokrasiyi geliştirmek istiyorsak, sivil toplum kuruluşlarını, meslek örgütlerini güçlendirmek ve daha çok katkılarını almak zorundayız. Oda olarak görevimiz, muhasebe mesleğini geleceğe en iyi şekilde taşımak için gereken alt yapıyı oluşturmaktır?şeklinde konuştu.

ORTAK PAYDA

Gürtemel, ?Bu noktada, ülke sorunları ile mesleki sorunların çözümünü ortak paydada buluşturarak oluşturduğumuz çözüm önerilerimizin hayata geçirilmesi için çaba sarf edeceğiz. Tüm kesimlerle bu görüş ve önerilerimizi paylaşıyoruz. Mesleğimize talebi artırarak, meslek mensuplarımızın ekonomiye sağladığı katma değerden hak ettikleri payı almalarını sağlama gayreti içindeyiz. Meslektaşlarımıza düşen en önemli görev ise kendilerini geleceğe hazırlamalarıdır. Bilgili birikimli ve mesleki etik değerlere saygılı meslek mensubu olmak hedefimizdir? diye konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü