Son 10 gün

Son 10 gün

ESNAF VE SANATKÂRLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİ BAŞKANI OSMAN CEBECİ BORÇ YAPILANDIRMASI KONUSUNDA ÜYELERİ UYARDI:

ESNAF VE SANATKÂRLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİ BAŞKANI OSMAN CEBECİ BORÇ YAPILANDIRMASI KONUSUNDA ÜYELERİ UYARDI:

Son 10 gün

SS Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Cebeci takipteki alacaklar konusunda borcu bulunan üyeleri uyardı. Cebeci, ?Yapılandırmadan yararlanmak isteyen üyelerimiz bir an önce müracaat etmesini istiyoruz? dedi.

SON GÜN 31 AĞUSTOS  

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan SS Kırıkkale Esnaf Ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Cebeci, ?Kredi borcu 30 Haziran 2016 tarihinden önce (bu tarih dâhil) kooperatif takibine intikal eden ortakların 31 Ağustos 2016 tarihine kadar başvurmaları kaydıyla, Borç (asıl alacak) tutarı defaten ödenmek istendiği takdirde faizsiz tahsil edilecektir. Borcun 12 aya kadar taksitlendirilmesi talep edildiğinde, asıl alacağa taahhüt tarihinden itibaren % 8 faiz oranı üzerinden 12 aylık basit faiz hesaplanacak, asıl borç ile hesaplanan faiz tutarı toplam borç olacak ve 12 eşit taksitte tahsil edilecektir.

24 EŞİT TAKSİT İMKÂNI

Başkan Cebeci, ?Borcun 24 aya kadar taksitlendirilmesi talep edildiğinde, asıl alacağa taahhüt tarihinden itibaren % 12 faiz oranı üzerinden 24 aylık basit faiz hesaplanacak, asıl borç ile hesaplanan faiz tutarı toplam borç olacak ve 24 eşit taksitte tahsil edilecektir. Ortaklarımızın müracaatlarını son güne bırakmadan yapmaları ve getirilen bu imkândan yararlanmaları menfaatlerine olacaktır? şeklinde ifadeler kullandı.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı