Son başvuru 2 Eylül

Son başvuru 2 Eylül

EĞİTİM VE ÖĞRETİM DESTEKLİ ÖĞRENCİ NAKLİ ALINABİLECEK

Son başvuru 2 Eylül

Sınav Lisesi Müdürü Lütfi Ağırman özel okullarda öğrenim görecek öğrencilere verilecek eğitim öğretim desteği için başvuruların 2 Eylül´de sona ereceğini söyleyerek, sonuçların 3 Eylül´de ilan edileceğini dile getirdi.

UYARIDA BULUNDU

Lise Müdürü Ağırman, 2015-2016 eğitim ve öğretim yılı için 5580 sayılı Özel Öğretim Kurumları Kanunu kapsamındaki özel okullarda öğrenim görecek öğrencilere verilecek eğitim ve öğretim desteğine ilişkin esasların yer aldığı e-kılavuz hükümlerine ilişkin uyarılarda bulunuldu. Ağırman, ?Buna göre, eğitim ve öğretim desteği tercihi yapacak öğrenciler için başvurular 2 Eylül´de sona erecek, başvuru sonuçları ise 3 Eylül 2015´de Bakanlığın internet adresinde ilan edilecek?

EĞİTİM VE ÖĞRETİM DESTEKLİ ÖĞRENCİ NAKLİ ALINABİLECEK

Eğitim öğretim desteğinden yararlanmaya hak kazanan öğrencilerin tercih işlemleri 4-10 Eylül 2015´de alınacağını söyleyen Ağırman, ?Yerleştirme sonuçları, 11 Eylül 2015´de ilan edilecek. Yerleştirme sonucuna göre, öğrencilerin 14-21 Eylül 2015´de nakil ve kesin kayıt işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekiyor.  Eğitim ve öğretim desteği kapsamındaki özel ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim okulları güncel bina kontenjanlarının yüzde 50´sine kadar, okul öncesi kurumlarda ise güncel bina kontenjanlarının yüzde 40´ına kadar eğitim ve öğretim destekli öğrenci nakli alabilecek? dedi.

BİZİ GÖRMEDEN KARAR VERMEYİN

Son olarak Müdür Ağırman, teşvik alan bütün öğrencileri tercih işleminde Sınav Lisesi´ne beklediklerini söyleyerek ?Bizi görmeden karar vermeyin´ dedi. 



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti