Son teknoloji traktörler güç gösterisi yaptı

Son teknoloji traktörler güç gösterisi yaptı

NEW HOLLAND YETKİLİLERİ VE ÇİFTÇİLER BİR ARAYA GELDİ

Son teknoloji traktörler güç gösterisi yaptı

New Holland Kırıkkale Bayii Hacı İbrahimoğulları tarafından ?Tarla Günleri´ düzenlendi. ?Tarla Günleri´ne büyük ilgi gösteren çiftçilere, traktörlerin tüm modelleri gösterilerek, deneme fırsatı sunuldu. Son teknoloji traktörler tarla üzerinde adeta gövde gösterisi yaparken, çiftçilerin beğenisi gözlerinde okundu.

NEW HOLLAND YETKİLİLERİ VE ÇİFTÇİLER BİR ARAYA GELDİ

 ?New Holland Tarla Günleri´ etkinliği kapsamında çiftçilere, New Holland ürünlerini sahada deneme fırsatı sunuldu. Kırıkkale´nin Keskin ilçesinde bir arazi üzerinde gerçekleştirilen etkinlikte New Holland yetkilileri ve çiftçiler bir araya geldi. Etkinlik kapsamında, New Holland´ın ürünleri çiftçilere tanıtıldı ve araçlar hakkında bilgi verildi. Etkinliğe katılan çiftçiler New Holland ürünlerini Türk Traktör uzmanlarıyla denedi. Etkinliğe çiftçiler bir hayli katılım gösterirken, en çok ilgi odağı ise T6090 modelli traktör oldu. Ayrıca etkinlikte çiftçilere yemek ikramı yapılırken, Hacı İbrahimoğulları´nın kurumsal tişört ve şapkaları dağıtıldı.

ÜÇÜNCÜ KEZ DÜZENLENDİ

New Holland bayi Hacı İbrahimoğulları Şirketi´nin Genel Müdürü Yıldırım Çiçek, firma olarak her zaman çiftçinin yanında olduklarını söyledi. Çiçek, bu nedenle böyle bir organizasyon düzenlediklerini belirtti. Kırıkkale´de 3. kez Tarla Günleri´ni düzenlediklerini belirten Çiçek, ?Katılım gösteren tüm çiftçi kardeşlerimize ve Keskin halkına teşekkür ediyoruz. Çiftçilerimizin işini kolaylaştıracak ve onların tarımsal verimliliğini artıracak modern üretim tekniklerini kullanması için çalışıyoruz. Traktör ve ekipmanlarını çiftçilerimize yüksek teknolojiyle uygun koşullarda geniş servis ve yedek parça ağıyla sunarak onların işlerini destekliyoruz? dedi.

TARIMDA TEKNOLOJİ ÖNEMLİ

Çiçek, ?Tarımsal verimliliği artırma konusunda da en önemli etken teknoloji ve modern üretim tekniklerinin kullanılmasıdır. Bizde bunun gerçekleşmesi için çalışıyoruz. Hacı İbrahimoğulları şirketi olarak müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Gerek bayi olarak biz, gerekse Türk Traktör memnuniyet konusunda ciddi çalışmalar yapıyoruz. Onların ihtiyaçlarını gözlemleyerek, doğru orantılı bir şekilde acil önlemler alıyoruz ve bunları çiftçilerimizin kullanımına sunuyoruz. Ürünlerimiz bu zamana kadar tam not almıştır. Bu bizim için gurur verici? diye konuştu.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı