Soydaşlarımız için kampanya

Soydaşlarımız için kampanya

TÜRKMENLER ZALİMLERİN HEDEFİ HALİNDE

Soydaşlarımız için kampanya

Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından organize edilen Türkmen Dağındaki Soydaşlara Yardım Kampanyası, vakfın Kırıkkale Şubesi tarafından da hayata geçirildi.

TÜRKMENLER ZALİMLERİN HEDEFİ HALİNDE

Kampanyanın açılış töreninde konuşan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kırıkkale Şube Başkanı Ali Gençtürk, Türkmenlerin bölgede çıkar peşinde koşan zalimler tarafından hedef haline geldiğini belirtti. Suriye´nin tarihin gördüğü en büyük güç hesaplaşmalarından birine tanıklık ettiğini ifade eden Gençtürk, ?Bölge üzerinde plan yapanlar, mazlum ve biçare bölge halkının oluk oluk akan kanından ziyade elde edecekleri milyon dolarlık ticari pazarları evla görmektedir. Kendi namuslarını, canlarını ve en kıymetlileri olan vatanlarını savunan Suriye Türkmeni soydaşlarımız ise bölgede çıkar peşinde koşan zalimlerin ilk hedefi halindedir? dedi.

?ÜLKÜCÜ HAREKET, SIKINTILARI YÜREĞİNİN EN DERİNİNDE HİSSETMEKTEDİR?

?Vatan toprağının kutsiyetine inanan ve can verip bu sevdasından vazgeçmeyen soydaşlarımız tüm imkânsızlıklara rağmen ayakta kalmaya çalışmaktadırlar? diyen Gençtürk, ?Sivil soydaşlarımızın üzerine bombalar yağmakta, yavrularımızın feryatları, analarımızın ağıtları arşı titretmektedir. Her biri atası Fatih yaşında olan Türkmen yiğitleri gün geçtikçe erimekte, asırlık çınar Türkmen babaları bu manzara karşısında kahrolmaktadır. Büyük sıkıntılar içerisinden sıyrılarak bugünlere gelen Ülkücü Hareket, soydaşlarının çektiği sıkıntıları yüreğinin en derininde hissetmektedir? diye konuştu.

MADDİ, MANEVİ YANLARINDAYIZ

Ülkü Ocaklarının, Türk milletinin kendisine teslim ettiği yardımları bu güne kadar Irak Türkmeneli, Suriye ve Türkiye´de bulunan bir milyonun üzerinde Türkmen soydaşımıza ulaştırmanın gurur ve mutluluğunu taşıdığını kaydeden Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kırıkkale Şube Başkanı Ali Gençtürk sözlerine şöyle devam etti: ?Mazlumların yarasını sarmak, acılarını paylaşmak için nasıl ki dün Kerkük´e varıp, Doğu Türkistan için Türkiye´yi kıyama kaldırıp, Güney Azerbaycan için haykırıp, Türkmendağında soydaşlarımızla abdest aldıysak yine aynı anlayış içerisinde bugün de soydaşlarımızın maddi ve manevi anlamda yanında olacağız. Ankara başta olmak üzere ülkemizin muhtelif bölgelerinde bulunan Türkmen soydaşlarımıza kendi evlerinde olduklarını hissettirmek için elimizden geleni yapıyoruz.?

YARDIMLAR İL BİNASINDA TOPLANACAK

Suriye Türkmendağına gönderilmek üzere bir yardım kampanyası başlatarak savaşın ortasında olan Türkmenleri yalnız bırakmayacaklarını ifadeden Gençtürk, yardımların Ülkü Ocaklarının il binasına ulaştırılabileceğini, Kırıkkale´de toplanan yardımların da diğer şehirlerden toplanan yardımlar gibi, Bayırbucak Türkmenlerine ulaştırılmak üzere Ülkü Ocakları Genel Merkezine gönderileceğini beyan etti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ