Sözleşmeyi feshederiz!

Sözleşmeyi feshederiz!

VALİ ALİ KOLAT, SİLAH İHTİSAS OSB İNŞAATI´NI YAPAN MÜTEAHHİT FİRMAYI İKAZ ETTİKLERİNİ SÖYLEDİ

VALİ ALİ KOLAT, SİLAH İHTİSAS OSB İNŞAATI´NI YAPAN MÜTEAHHİT FİRMAYI İKAZ ETTİKLERİNİ SÖYLEDİ

Sözleşmeyi feshederiz!

Vali Ali Kolat, MKE Genel Müdürü İzzet Artunç´un kendisini ziyaretinde beklenenden yavaş giden Silah İhtisas OSB inşaatı hakkında açıklamalarda bulundu. Hükümet Konağı inşaatında yaşanılan sıkıntı nedeniyle müteahhit firma ile sözleşmenin feshedildiğini ve yeni bir firma ile inşaata devam edildiğini hatırlatan Vali Kolat, ?Uyarılarımıza cevap gelmediği takdirde sözleşmeyi feshederiz? dedi.

UYARILARI YAPTIK

Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) Genel Müdürü İzzet Artunç Vali Ali Kolat´ı ziyaret etti. Valilik girişinde inşaatı beklenenden yavaş giden Silah İhtisas OSB hakkında açıklamalarda bulunan Vali Ali Kolat, müteahhit firmaya gereken uyarıların yapıldığını söyledi. Vali Kolat, ?Şuanda bir sıkıntı var ve ikazlarımızı yaptık. Uyarılarımıza cevap gelmediği takdirde sözleşmeyi feshedeceğiz? diye konuştu.

HÜKÜMET KONAĞI HATIRLATMASI

Vali Kolat şöyle devam etti: ?Bizler devlet olarak bir tarih belirledik fakat müteahhit firmanın işleri yavaş ilerletmesinden dolayı bir sıkıntı var. Biz takip ediyoruz, inşallah her halükarda burası yapılacaktır. İlimizin yatırım alması adına bu çalışma büyük önem arz ediyor. Örneğin Hükümet Konağı inşaatında da sıkıntılar yaşadık, sözleşmeyi feshettik. Şimdi ise; çalışmalar devam ediyor.?

MPT BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK

MKE Genel Müdürü İzzet Artunç ise Çelikhane ve Milli Piyade Tüfeği (MPT-76) hakkında bilgiler verdi. Artunç şöyle konuştu: ?Temmuzun başı itibariyle sözleşme yürürlüğe girdi. İnşallah, 24 ay içerisinde yılda 120 bin ton sıvı çelik kapasiteli çelikhane kurulacak. Şuanda çalışmalar tamamlanma aşamasında, üstlenici firma gerekli elemanlarını yerleştirme durumunda.  Gerekli kurumlardan izinlerini aldılar ve sıkıntı yok. MPT-76 tüfeği ise Mehmetçiğe savunma sanayi alanında büyük katkı sağlayacaktır. 20 bin adet üretim için geçtiğimiz günlerde sözleşme imzaladık. Bizler 1 yılda 20 bin adet üretim yapacağız, bu çalışmalarımızda da çok şükür sorunumuz yok.?



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı