Sözümün arkasındayım

Sözümün arkasındayım

MHP KIRIKKALE MİLLETVEKİLİ GÖÇER´DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN´A CEVAP:

MHP KIRIKKALE MİLLETVEKİLİ GÖÇER´DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN´A CEVAP: 

Sözümün arkasındayım

MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın kendisine 20 bin liralık manevi tazminat davası açmasıyla ilgili olarak ?Sözümün arkasındayım.  Ben Ülkenin Cumhurbaşkanlığı makamını kastetmiyorum? dedi

VATAN EVLATLARI ŞEHİT GELİRKEN, MİLLETVEKİLİ HESABI YAPMAK RUH HASTALIĞIDIR

Bazı gazetelerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın kendisine dava açtığını öğrendiğini belirten MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, tebligatın henüz kendine ulaşmadığını ve ulaştığı zaman mahkeme sürecinin başlayacağını söyledi. Yazısında Cumhurbaşkanlığı makamını kastetmediğini ifade eden Göçer, ?Açılımı başlatarak, Türkiye´yi bu hale getiren ve ?Biz kandırıldık? diyenlere sözümüz hâlâ geçerlidir. Vatan evlatları şehit gelirken, milletvekili hesabı yapmak ruh hastalığıdır dedik. Bu açılım süreci altında ?Biz bu açılımı buzdolabına koyduk, beklettik ve vaz geçmiyoruz´ sözlerine karşı tepkimizi ortaya koyduk? dedi.

AÇILIM, İHANETTİR

Dağlıca şehitlerinin geldiği günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan´ın, ?400 milletvekili gelseydi, bunlar olmazdı? sözüne istinaden Twitter hesabı üzerin açıklama yaptığını belirten Göçer, ?Vatan evlatları şehit düşüyor. Bu işin ihanet projesi olduğunu yıllar önce söyledik. Bu ihanet projesi yüzünden vatan evlatları birer birer şehit düşüyor. Açılımı başlatan ve bu hale getirenlerin Allah belasını versin dedik. Altında da Beşir Atalay ve o zamanki AK Partinin önde gelenlerin söylediği sözler var. Bunları yayınladım ve bundan dolaydı Cumhurbaşkanı rahatsız olmuş ve 20 bin lira tazminat davası açmış? şeklinde konuştu.  

CUMHURBAŞKANLIĞI MAKAMI BİZİM GÖZÜMÜZDE YÜCEDİR

Yazısında Cumhurbaşkanlığı makamını kastetmediğini belirten Göçer, ?Tabi ki Cumhurbaşkanlığı makamı bizim gözümüzde saygı duyulacak bir makamdır. PKK ile mücadele değil, müzakere yapılıyor. 45 günde 150´den fazla şehit verdik. Şehit anaları ağlamasın dediler, Türkiye´de her evde şehit anaları ağlıyor. O şehitler gelirken, tüyleri ürpermeyen bir insan varsa, onun insanlığından şüphe etmek gerekir. Eleştirimiz bundan dolayıdır. Ama Sayın Cumhurbaşkanı da alınganlık göstererek dava açmış? diye konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ