Spor İl Müdürlüğü, Kırıkkaleli gaziyi yalnız bırakmadı

Spor İl Müdürlüğü, Kırıkkaleli gaziyi yalnız bırakmadı

?ASİL TÜRK MİLLETİ KARŞISINDA KİMSE DURAMAZ?

Spor İl Müdürlüğü, Kırıkkaleli gaziyi yalnız bırakmadı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü, beraberinde kurum çalışanlarından bir heyetle, 15 Temmuz İhanet Gecesi Vatan Müdafaasında Genelkurmay Başkanlığında gazi olan ve Yüksek İhtisas Hastanesinde tedavisi devam eden A. Erdinç Türkmenoğlu´nu ziyaret etti.

DUYGULU ANLAR YAŞANDI

Gerek Kırıkkale halkının gerekse yetkililerin ilgisinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade den Türkmenoğlu´nun o geceye dair anıları zaman zaman duygulu anlar yaşanmasına yol açtı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, ?15 Temmuz gecesi, bu vatan için gözünü kırpmadan ölümü bile göze alacak bir ruha sahip olduğumuz bir kez daha ispatlanmıştır.?

?ASİL TÜRK MİLLETİ KARŞISINDA KİMSE DURAMAZ?

O kara gecede vatanı için gazi olan Ahmet Erdinç Türkmenoğlu kardeşimiz bunun en yakın ve canlı örneğidir. Bu ziyaretle kendisine moral vermek, ona olan minnet borcumuzu dile getirmek istedik. Kendisiyle ne kadar övünsek azdır, çünkü bu vatan için, bu asil 79 Milyon Türk Milleti karşısında hiç kimsenin duramayacağını bir kez daha gösterdiler. Gazi olan Ahmet Erdinç Türkmenoğlu´na acil şifalar dilerim? dedi.

?DİLERİM, EN KISA ZAMANDA CEZALARINI BULURLAR?

Gazi Ahmet Erdinç Türkmenoğlu da yaptığı konuşmasında, ?Hastaneye gelen ve benimle yakından ilgilenen herkese teşekkür ederim. Bu vatan öyle kolay kurulmadı, kimsenin de oyuncağı olmayacak. Dileğim odur ki Feto hainleri ve tüm teröristler bir an önce ele geçirilip en ağır cezayı alırlar. Allah devletimize ve Yüce Türk Milletine güç kuvvet versin? ifadelerini kullandı.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ