Sulakyurt Belediyesi geçici işçi alacak

Sulakyurt Belediyesi geçici işçi alacak

İŞKUR ARACILIĞIYLA 2 İŞÇİ ALINACAK

Sulakyurt Belediyesi geçici işçi alacak

Sulakyurt Belediyesi İŞKUR aracılığı ile yayımladığı ilanında kendi bünyesinde çalıştırmak üzere geçici işçi alımı yapacağını belirtti.

HİZMET BİNASINDA YAPILACAK

İlan 21 Temmuz 2016 tarihinde yayımlandı. Yayımlanan ilana başvuru yapacak olan adayların en geç 1 Ağustos 2016 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerektiği belirtildi. İlanda 2 adet beden işçisi personel alımı yapacağını belirtti. Personel alımları kura ile gerçekleştirilecek. Kura 12 Ağustos 2016 tarihinde saat 10.00 ile 11.00 arasında Sulakyurt Belediye Başkanlığı Hizmet Binasında yapılacak.

BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Müdürlüğümüzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. Çalışma süresi 5 (beş) ay 29 (yirmi dokuz) gündür. Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır.

KURA ÇEKİMİ İÇİN İŞVERENE GÖNDERİLİR

Kuraya tabi işgücü taleplerine, şartları uyan ve müracaatları kabul edilenlerin tamamı noter huzurunda kura çekimi için işverene gönderilir.  Kuraya tabi taleplere başvuran önceliklilerin tamamı kura çekilmek üzere, isim ve adresleri ile durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgilerle birlikte, ayrı bir liste halinde kamu kurum ve kuruluşuna bildirilir. Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı