Sulakyurt´a can ve hayat veren başkan

Sulakyurt´a can ve hayat veren başkan

"SIKINTILAR, HİZMET ETMEMİZE ENGEL DEĞİL"

Sulakyurt´a can ve hayat veren başkan

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, göreve geldiği günden bugüne kadar hizmetlerine ara vermeden devam ediyor. Söz verdiği gibi Sulakyurt ilçesini yeniden var eden Başkan Bildik, girilmedik cadde ve sokak bırakmıyor.

VERDİĞİMİZ SÖZÜ BİR BİR TUTUYORUZ

Sulakyurt Belediye Başkan İsmail Bildik göreve geldiği günden bu yana çalışmalarını sürdürüyor. İlçeye yaptığı hizmetlerle takdir toplayan Bildik ilçedeki çalışmalara aralıksız devam ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Bildik, ?Seçimlerde verdiğimiz sözü tutuyoruz? dedi.

HALKIN YÜZÜ GÜLECEK

Verdikleri sözleri bir bir yaptıklarını belirten Başkan Bildik, sosyal, kültürel ve ekonomik projelerle de halkın yüzünü her zaman güleceğini söyledi. Başkan Bildik seçim döneminde verdiği sözleri yerine getirmek için çalıştıklarını belirterek, parke taşı, istinat duvarı ve çevre düzenlemelerine devam ettiklerini söyledi.

"SIKINTILAR, HİZMET ETMEMİZE ENGEL DEĞİL"

Çalışmaların yapılması için büyük çaba harcadıklarını Belirten Başkan Bildik, ?İlçemiz için çalışmalar yapıyoruz. Seçim döneminde sözler verdik. Sözümüzü tutmak için çalışıyoruz. Ancak biz iktidar partisinden olmadığımız için sıkıntılar yaşıyoruz. Fakat bu sıkıntılar bizim hizmet etmemize engel değil? dedi.

HABER: Arzu Kayır



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü