Sulakyurt´ta mezuniyet heyecanı

Sulakyurt´ta mezuniyet heyecanı

YOLUNUZ BAHTINIZ AÇIK OLSUN

Sulakyurt´ta mezuniyet heyecanı

Sulakyurt ilçesindeki Hâkim Mehmet Çakıroğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından mezuniyet töreni düzenlendi.

HER ZAMAN ÖNEM VERİYORUZ

Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törende konuşan Belediye Başkanı İsmail Bildik, geleceğin teminatı olan gençlerin en mutlu günlerinde yanlarında olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu söyledi. Bildik, eğitime her zaman önem verdiklerini belirterek, şöyle konuştu: "Mezun olan tüm öğrencilere hayatlarında başarılar diliyorum. Bu okulun bir mezunu olarak sizlerle gurur duyuyorum.?

YOLUNUZ BAHTINIZ AÇIK OLSUN

?Bugün sizler sayesinde yaşadıklarımla 23 yıl önceki mezun olduğum günlerimi hatırladım. Sizler bundan sonra daha farklı tecrübeler yaşayacaksınız. Bu hayat yolunda mezuniyetiniz bir basamaktır. Daha birçok başarılara ulaşacaksınız. Mesleğiniz bundan böyle kolunuzda bir altın bilezik olacak. Yolunuz bahtınız açık olsun."

85 ÖĞRENCİ HAK ETTİ

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Bayram da öğretmenlerin özverili çalışmaları sayesinde öğrencilerin mesleklerini yapabilecekleri seviyeye yükseltildiğini dile getirerek, acil tıp teknisyenliği ve hemşirelik bölümlerinden 85 öğrencinin mezun olmayı hak ettiğini kaydetti. Mezun öğrencilere ve velilere yemek ikramının yapıldığı tören, bayrak ve flama teslimi, meslek andı, diplomaların dağıtılması ve kep fırlatmayla sona erdi.

Haber Merkezi



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti