Sur´dan gazilerimiz var

Sur´dan gazilerimiz var

ÜSTEĞMENİN DURUMU AĞIR...

Sur´dan gazilerimiz var

Diyarbakır´da operasyona katılan Kırıkkaleli biri Teğmen, diğeri Polis 2 güvenlik görevlisi yaralandı.

POLİS VE ASKER

Diyarbakır merkez Sur İlçesi´nde PKK´lı teröristlere yapılan operasyonda çıkan çatışmada 2 güvenlik görevlisi şehit düşerken, 10 güvenlik görevlisi de yaralandı. Yaralananlar arasında 2 tane de Kırıkkaleli olduğu öğrenildi. Çatışmada yaralanan Kırıkkaleli Teğmen Bahattin Seçkin ve Polis Memuru Mahmut Yağlı´nın Ankara GATA´da tedavi altına alındığı öğrenildi.

ÜSTEĞMENİN DURUMU AĞIR

Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Diyarbakır´ın Sur ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktı. Teröristlerin açtığı ateş ve el yapımı patlayıcıları infilak ettirmeleri sonucu yaralanan güvenlik görevli sayısının 8´i asker ve 2´si polis olmak üzere 10 olduğu belirtildi. Yaralanan güvenlik görevlilerinden 2 tanesinin ise Kırıkkaleli olduğu öğrenildi. Kırıkkale Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu´nun ulaştığı bilgiye göre yaralı olarak Kırıkkale´ye getirilen Teğmen Bahattin Seçkin ve Polis Memuru Mahmut Yağlı´nın Ankara GATA´da tedavi altına alındığı belirtiliyor. Yaralı Teğmenin durumu ağır olduğu, polis memurunun da ameliyata alındığı öğrenildi.

AÇIKLAMA YAPILDI

Genelkurmay Başkanlığı da Sur İlçesi´nde şehitler ve yaralılarla ilgili resmi internet sitesinde açıklama yaptı. Açıklamada ?Diyarbakır ili Sur ilçesinde gün içerisinde devam eden operasyonlarda, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırılar sonucu bir kahraman silah arkadaşımız ve bir kahraman polisimiz ağır şekilde yaralanmış ve kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuşlar, kahraman sekiz silah arkadaşımız ve kahraman iki polisimiz ise hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmışlardır. Yaralı silah arkadaşlarımız ve polislerimiz derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırılarda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah´tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza, Emniyet mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza ve kahraman polislerimize acil şifalar temenni ediyoruz.? denildi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ