Sürekli küçülen Kırıkkale yarattılar

Sürekli küçülen Kırıkkale yarattılar

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ (MHP) MİLLETVEKİLİ ADAYI AV. HALİL ÖZTÜRK, SEÇİM ÇALIŞMALARI İZLENİMLERİNİ FATİH GENÇER'LE PAYLAŞTI

Sürekli küçülen Kırıkkale yarattılar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı Av. Halil Öztürk, seçim çalışmaları izlenimlerini Fatih Gençer'le paylaştı. Kırıkkale'nin 13 yıldır sahipsiz bırakıldığını ifade eden Öztürk, Sürekli küçülen bir Kırıkkale yarattılar” dedi.

MÜSLÜMAN KANI DÖKENLERE YARDIM ETTİLER

Esnaf ziyaretleri, ev toplantıları ve mahalle mitinglerine katılan MHP adayı Öztürk, seçim izlenimleri hakkında özel açıklamalarda bulundu. Öztürk, 7 Haziran'da yapılacak seçimin ülkenin geleceği için önemli olduğunu hatırlatarak, Ülkemiz 13 yıldır ayrıştırma, kutuplaştırma politikası ile yönetiliyor. Kötü yanı ise bu politikalarından doğan kaosu fırsat bilip, milletten gizli bir şekilde pazarlıklar yapılıyor. Daha önce bunun birçok örneği ile karşılaştık. 13 yılda ülkenin dört bir yanında insanlar karşı karşıya getirildi. Komşularımızla sürekli gerilim içerisinde oldular. ABD'nin ve İsrail'in direktifleri doğrultusunda sınır dışında yaratılan savaşa dâhil edildik ve Müslüman kanının döküldüğü savaşlarda başrol oynadılar” dedi.

MASKELERİ DÜŞTÜ

Öztürk, 13 yıldır Müslüman topraklarındaki kan hiç durmadı ve arttıkça arttı. Halkın karşısında İsrail'e kin nefret kusanlar, onlarla gizli pazarlıklar yapıp halkı uyutmaya çalıştılar. Bir yandan halkı sokağa döküp şov yaptırdılar, bin yandan da Büyük Ortadoğu Projesi'nin eş başkanlığını yaptılar, dahası ticari ve askeri anlaşmalar yaptılar. Halktan gizledikleri bu yüzlerine taktıkları maskeler düştü” diye konuştu.

İTHAL KURBANI AKP SAYESİNDE GÖRDÜK

Ülke ekonomisinin zenginden yana olumlu değiştiğini belirten Öztürk, Mitinglerinde kişi başına düşen milli gelirden bahsediyorlar. Uçuk uçuk rakamlarla meydana gelen emeklilere, halka hitap ediyorlar. AKP'nin yarattığı ekonomik sistem zenginden yana ve zenginin daha zengin olmasını sağlayan bir sistemdir. Bakın bugün asgari ücret hakkındaki seçim beyannamesi maddemizi halka şikâyet ediyorlar. Sadece bakanlarına ve milletvekillerine sunulan imkânların bedeli bile bunun için kaynaktır. Sapı, samanı bile ithal eder duruma düşürdüler. Çiftçiyi sürekli borçlandırıp, göstermelik desteklerle oyaladılar. Yata, gemiye 1,5 TL'ye mazot verip, milletin efendisi çiftçi ve köylüye ise aynı mazotu 4,5 liraya verdiler. İthal kurbanı da AKP sayesinde gördük” dedi.

OKUL MAKAMLARINA BİLE GÖZ DİKTİLER

Eğitim sistemine de kısaca değinen Öztürk, Eğitim sistemini yazboz tahtasına çevirdiler. Sınavları kaldıracağız diye görev başına gelenler, yeni yeni sınavlarla çocuklarımızın başarı oranlarını düşürdüler. Milyonlarca gencin hakkını yediler. Göstermelik ücretsiz kitap dağıttık diye övünenler çocukları özel okullara, özel dershanelere ve dolayısıyla aileleri maddi bunalıma sürüklediler. Devlet okullarındaki eğitim sürekli geriye giderken, özel okulları ve dershaneleri sürekli teşvik ederek eğitimde fırsat eşitliği ilkesini tamamen ortadan kaldırdılar. Okullarda idareci koltuklarına bile gözlerini diktiler. Yıllarını eğitime veren öğretmenlerimizi itibarsızlaştırıp, kendilerine yakın sendikaya üye olan öğretmenleri idareci koltuklarına getirdiler. Sözleşmeli öğretmen ordusu yarattılar. Atanamayan ve hakkını arayan öğretmenleri de sokaklarda biber gazı ile kovaladılar” dedi.

İŞÇİNİN VE HALKIN GÖZÜNÜ BOYUYORLAR

Kırıkkale'nin 13 yıldır sahipsiz bırakıldığına vurgu yapan Öztürk şunları söyledi: 13 yılda MKE'nin nasıl gerilediği ortada. MKE'yi neredeyse tencere tava fabrikasına çevirdiler. MKE'nin alın teri MPT'yi özel sektöre peşkeş çektiler. Şuan Milli Savunma Bakanı AKP'li değil mi? Şuan Savunma Sanayi Müsteşarı kim? MPT'yi özele peşkeş çeken AKP değil mi? Peki o zaman Kırıkkale'nin biri bakanlık yapmış 3 AKP'Lİ milletvekili neden Kırıkkale halkının gözünü boyuyor. Özelleştiren kendileri, güya karşı çıkan kendileri.”

PASTA BÖREK PARTİLERİNİN NE FAYDASI DOKUNDU

Kırıkkale'ye 13 yıldır bir sanayi yatırımı mı yaptılar? Hani monoblok teker üretimi? Hani tuz rafinerisi, hani Yeşil Vadi Projesi? Adına Güç Birliği Toplantıları dedikleri pasta börek partilerinin Kırıkkale'ye ne faydası dokundu?

ŞEHRİMİZ SÜREKLİ GÖÇ VERİYOR

Kırıkkale'miz sosyal kültürel anlamda sürekli gerileyen bir şehir haline getirilmiştir. Bakın mesai saatlerinden sonra şehirde yaprak kıpırdamıyor. Valilik çalışanlarının ayağına kadar Ankara servisleri gelip gidiyor. Gençlerimiz kahvehanelere, çay ocaklarına hapsediliyor. İnsanlarımızın sosyal anlamda kendilerini geliştirmesi için kılını bile kıpırdatmayan belediye ve kamu kurumları önemli gün ve haftalarda bile geçiştirme faaliyetlerle göz boyuyor. Tüm bunlar nedeniyle şehrimiz sürekli göç veriyor. Sürekli küçülen bir Kırıkkale yarattılar.”  

İNSANLARI KORKUTUYORLAR

Partimizde büyük bir birliktelik havası var. Adaylar olsun, teşkilat olsun, kadınlar ve gençler olsun gece gündüz çalışıyorlar. Ev ev geziyorlar. AKP'lilerin, ‘Bunlar başa gelirse yardımlar kesilir' diye korkuttuğu insanlarımıza doğruları anlatıyorlar. Biz sadece hizmete talip olduğumuz için değil, Kırıkkale'mizi, Anadolu'muzu ve vatanımızı çok sevdiğimiz için, geleceğinden endişe duyduğumuz için, karanlıklara değil, aydınlıklara götürmek için bu yola çıktık. Zengini daha da zenginleştirmek için değil, kulu kula düşman etmek için değil, teröriste taviz vermek için değil, halkı kalkındırmak için, insanları barıştırmak için bu yola çıktık. Allah yardımcımız olsun.”



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız