Takımın süreye ihtiyacı var

Takımın süreye ihtiyacı var

ORTA SAHA KALİTELİ ANCAK UYUMSUZ

Takımın süreye ihtiyacı var

Yeni sezon öncesi ilk resmi maçında taraftarla buluşan Türk Metal Kırıkkalespor hazır bir görüntü vermedi.

İLERİ UÇTA ORGANİZE OLUNAMADI

Türk Metal Kırıkkalespor, Ziraat Türkiye Kupası ön eleme turunda Fikret Karabudak Stadı´nda ağırladığı Yeni Amasyaspor karşısında hazır bir görüntü vermedi. Bireysel yeteneklerin birbirinden uyumsuz bir şekilde hareket ettiği müsabakada ileri uçta organize olamamanın neticesi skora da yansıdı.

ORTA SAHA KALİTELİ ANCAK UYUMSUZ

Özellikle defansın uyumsuzluğu Yeni Amasyaspor ileri uç oyuncularının defansın arkasına attığı toplarda göz önüne çıktı. Orta sahada Veysi, Mehmet ve Serhat´ın kalitesi tartışılmaz ancak bu üç oyuncunun da ­maç içerisinde iyi anlaştığı da söylenemez.

56 DAKİKA EKSİK OYNAMAK BÜYÜK DEZAVANTAJ

56 dakika eksik oynamak büyük bir dezavantaj. Müsabaka tek maç eleme usulü olunca bu dezavantajın sonuca etkisi de büyük ölçüde artıyor. İlk yarının bitimine 10 dakika kala bir oyuncusunun atılması ve 1-0 geriye düşmesi, bu skorla soyunma odasına gitme uğraşının meyve vereceği dakikalarda 2´nci golü kalesinde görmesi Türk Metal Kırıkkalespor´un oyun disiplinine de büyük darbe indirdi.

MUHAMMET SAHADA OLMALI

Ancak ikinci yarıda tüm bu olumsuzluklara rağmen bireysel yetenekleri ile refleks gösteren bir ekip görüntüsü verdi Türk Metal Kırıkkalespor. Özellikle Muhammet´in oyuna girmesi ile birlikte ileri uçta hareketlilik kazandı. Kolay adam eksilten ve rakip defansı bir anda karıştırabilen bir yeteneğe sahip olan Muhammet, topla buluştuğu her anda bu özelliğini sahaya yansıtabildi. Yan toptan gelen topa dar açıdan vurduğu kafayla golü getiren Adem´in umut verdiği dakikalarda yeniden takımın uyumsuzluk sorunu da ön plana çıkmış oldu.  

FERDİ TOPLA BULUŞTURULAMADI

Maçın geneline bakılacak olursa; Ferdi yeterince topla buluşamadı ancak boş koşularla bile defansı yordu. İleri uçta organize olunamadı. Orta sahada bireysel yetenekleri ön plana çıkan ancak uyumsuz bir şekilde hareket eden futbolcuların çabası vardı. 3-4 pasın ardından kaybedilen her top, Yeni Amasyalı orta saha oyuncuları tarafından defansın arkasına atıldı. Konuk ekip bu pasların her birinde golle burun buruna geldi.

UYUM SORUNU AŞILIRSA

Kısa bir çalışma süresi geçiren Türk Metal Kırıkkalespor hazır bir görüntü vermedi ancak bir süre sonra hızlı, üretken ve organize olabilen bir takım olabilmesi mümkün. Daha fazla geç kalınmadan bunun sağlanması durumunda şampiyonluğa oynayan bir Türk Metal Kırıkkalespor´u izleyeceğiz.

HABER: Fatih GENÇER



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ