Taraftarlar, şehitler için bir araya geldi

Taraftarlar, şehitler için bir araya geldi

SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR

Taraftarlar, şehitler için bir araya geldi

Kırıkkale Üniversitesi öğrencileri arasında örgütlü olan tüm taraftar grupları, şehit haberlerinin son günlerde artması üzerine bir araya gelerek bir basın açıklaması yaptılar. ?Farklı renklere gönül vermiş olsak da söz konusu vatansa gerisi teferruattır? diyen taraftar grupları, basın açıklamasının ardından terör örgütü ve elebaşı aleyhinde sloganlar atarak olaysız bir şekilde dağıldılar.

TÜM TARAFTAR GRUPLARI KATILDI

Kırıkkale Üniversitesinde grupları bulunan Kırıkkale ÜniGençFB, Kırıkkale ÜniBJK-Çarşı, Kırıkkale Üni-GG, Kırıkkale ÜniUltraslan, ÜniGüçlüler Kırıkkale Üniversitesi Kampüsü Yenişehir B Kapı önünde bir araya gelerek şehitlere selam, teröre lanet konulu basın açıklaması yaptılar. Üni-Güçlüler adına Burak Akalın, Ultraslan adına Oktay Babadağ, Üni-FB adına Emrecan Sevim ve Çarşı adına Gökhan Cömertoğlu ve Üni-GG adına Ertuğrul Karaosmanoğlu´nun katıldığı organizasyonda tüm gruplar adına açıklamayı Üni-GG Temsilcisi Ertuğrul Karaosmanoğlu yaptı.

SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR

?Ülkemizin bağımsızlığı, bütünlüğü ve cumhuriyet uğruna canlarını hiçe sayarak şehitlik mertebesine ulaşan Uzm. Çvş. Neşet Gök, Uzm. Çvş. Uğur Göksu, Uzm. Çvş. Ali Hekim, Uzm. Çvş. Özgürcan İnce, Jn. Astsb. Ömer Yiğit ve geçen Salı günü şehit olan kardeşimiz, canımız Uzm. Çvş. Emre Güngör´ü saygı ve rahmetle anıyoruz? diyen Üni-GG Temsilcisi Ertuğrul Karaosmanoğlu, ?Her ne kadar farklı renklere gönül vermiş olsak da söz konusu vatansa gerisi teferruattır ve vatan hainlerine karşı bir arada, yan yana, omuz omza olduğumuzu kamuoyuna saygıyla duyururuz? diye konuştu.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ