Tarifsiz acı

Tarifsiz acı

?KUZUMUN BAYRAĞI DA TOP ARABASI DA NE GÜZELMİŞ?

BAYRAĞA VE FOTOĞRAFLARA SARILARAK TESELLİ ARAYAN YAKINLARININ FERYAT VE FİGANLARI CAMİ AVLUSUNU DOLDURAN BİNLERCE KIRIKKALELİYİ DE GÖZYAŞLARINA BOĞDU

Tarifsiz acı

Siirt-Eruh´ta askeri aracın geçişi sırasında karayoluna tuzaklanan patlayıcının uzaktan kumandayla infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen 25 yaşındaki Uzman Çavuş Osman Yıldırım´ın acısı baba ocağı Kırıkkale´yi yasa boğdu. Şehidini bağrına basan Kırıkkaleliler teröre lanet yağdırdı.

KIRIKKALE GÖZYAŞLARINA BOĞDU

Nur Camiinde kılınan cenaze namazı sırasında Şehit Uzman Çavuş Osman Yıldırım için Kırıkkale´de gözyaşları sel oldu. Bayrağa ve fotoğraflara sarılarak teselli arayan yakınlarının feryat ve figanları cami avlusunu dolduran binlerce Kırıkkaleliyi de gözyaşlarına boğdu. İl Müftüsü Bekir Gerek´in kıldırdığı cenaze namazına Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale Milletvekilleri, Garnizon Komutanı, İl Jandarma Alay Komutanı, Emniyet Müdürü, diğer birim müdürleri, ilçe Belediye Başkanları, Siyasi Parti İl ve İlçe Başkanları, Şehit ve Gazi Derneklerinin başkan ve yöneticileriyle STK temsilcilerinin yanı sıra binlerce vatandaş katıldı.

EVİNDE HELALLİK ALDILAR

Cenazesi ilk olarak ikameti olan Yahşihan İlçesi Kadıoğlu Mahallesine getirilen Şehit Uzman Çavuş Osman Yıldırım için evi önünde Kur´an-ı Kerim okunup dualar edildi ve helallik alındı. Yıldırım´ın yakınları helallik alındığı sırada güçlükle ayakta durabildi. Daha sonra Nur Camii´ne getirilen şehit Yıldırım için burada yeniden Kur´an-ı Kerim okundu ve dualar edildi. İkindi Namazı vaktinde binlerce vatandaş, şehit Yıldırım´a son görevini yapmak için Nur Camii avlusunda toplandı. Ülkemizde son günlerde yaşanan olaylara nispet edercesine omuz omuza saf tutan asker ve polisler hep birlikte dua ettiler.

?KUZUMUN BAYRAĞI DA TOP ARABASI DA NE GÜZELMİŞ?

Namazın ardından şehidin naaşı Yahşihan ilçesinde bulunan aile mezarlığına götürülmek üzere top arabasına yerleştirilirken gözyaşlarına boğulan şehidin annesi Ayşe Yıldırım, şehidin dedesine dönerek, ?Bak dedesi, kuzumun bayrağı da top arabası da ne güzelmiş? diyerek ağıtlar yaktı. Bu manzara karşısında gözyaşlarını tutamayan dedesi, kardeşi, asker, polis ve vatandaşlar tekbirle eşliğinde şehidi uğurladı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ