Tarihe imza atıyoruz

Tarihe imza atıyoruz

SÖZLERİMİZİ YERİNE GETİRDİK

Tarihe imza atıyoruz

Türk Metal Kırıkkalespor Kulüp Başkanı Metin Karakuş, sosyal medya üzerinden kulübü karalama çabası içerisinde olanları sert bir dille eleştirdi. Taraftar gruplarından bu kişileri aralarından uzaklaştırmaları çağrısında bulunan Karakuş, ?Şerefsizlerle şampiyon olacağımıza, şeref sahibi insanlarla yola çıkıp şampiyonluk yolunda çaba sarf ederiz? dedi.

SÖZLERİMİZİ YERİNE GETİRDİK

Kulüp binasında basın toplantısı düzenlenen Türk Metal Kırıkkalespor Kulübü Başkanı Metin Karakuş, göreve gelirken verdikleri sözlerin tümünü yerine getirdiklerini ifade ederek, ?Stadın yenilenmesi, borçların sıfırlandırılması gibi hayati önemi olan projeleri gerçekleştirdik. Aslında Kırıkkalespor tarihine imza atıyoruz. Biz bu çabalar içerisindeyken, önemli işler başarıyorken, takımın şampiyon olmasını ve ilerilere gitmesini istemeyen bir grup karalama kampanyalarını yapmaktan geri kalmamaktadır? dedi.  

BU TİP İNSANLARA PRİM VERİLMEMELİ

Karakuş şöyle konuştu; ?Taraftarlar ve taraftar grupları iyi niyetli. Ancak taraftar dahi diyemeyeceğim bazı kişiler kulübe zarar vermek adına gerek sosyal medya üzerinden, gerekse kıyıda köşede asılsız ve mesnetsiz laflar söyleyerek yoğun çaba sarf ediyorlar. Benim taraftarlardan ve Kırıkkalespor´u sevenlerden tek isteğim bu tip insanları yanlarından uzaklaştırmalarıdır. Hep birlikte olursak başarı gelir. Kırıkkalespor´un iyiliğini istemeyenler sosyal medyada yaptıkları ile bir yerlere gelemeyecektir. Taraftarımız kulübe zarar vermek isteyen bu tiplere prim vermemeli.?  

ACELE İLE YOLLAR AYRILDI

?Takımın başına geçtiğimiz yıllarda Adliyespor´u çalıştıran Sadullah Acele´yi getirmek istediklerini ifade eden Karakuş, ?Hoca ile anlaştık. Her şey güzel gidiyordu. O süreçte Sadullah Hoca´nın amcası vefat etti. Bir kısım hocanın takımı bırakıp gittiği yönünde söylentiler çıkarttı. Hocaya ağza alınmayacak küfürler hakaretler ettiler. Hocanın ciddi anlamda psikolojisini bozdular. Hoca ile görüştük. Sağlık sorunları yaşadığını ve psikolojisinin Kırıkkalespor´u çalıştırmaya uygun olmadığını söyledi.?

YENİ HOCA HASAN ERKİN ŞİMŞİR

?Kaybedecek zamanımız olmadığı için görüşmelere hemen başladık. Saatlerle ölçülecek bir zaman diliminde çalışmalarımızı sonuçlandırdık. Takımın başına geçmişte Kırıkkalespor forması giymiş, Gençlerbirliği ve Hacettepe´de görev yapmış olan Hasan Erkin Şimşir´i getirdik. Her zaman söyledik. Kimse vazgeçilmez değil ve kimse Kırıkkalespor´dan büyük değil. Biz başarılara imza atacak ekibi kuruyoruz.?

ÇIKARCILARA İZİN VERMEYECEĞİZ

?Yeni bir ekip kurmak ve şampiyonluk yolunda iddialı olmak için çaba sarf ettik. Hedefleri olan bir kulüp olunca görev alacak kişilerin de talepleri artıyor. Bu normal. Ancak kulüpten çıkar elde etmek isteyen kişilere asla izin vermeyeceğiz. Kırıkkalespor Darüşşafaka değil ve herkes emeğinin karşılığını alır. Dostumuz dediğimiz insanlar kuytuda köşede arkadan vurma telaşı içerisinde olanlar var. Şerefsizlerle şampiyon olacağımıza, şeref sahibi insanlarla yola çıkıp şampiyonluk için çaba sarf ederiz.?

BEKLENTİLERİ BELLİ

?Türkiye´de 157 tane Bölgesel Amatör Lig takımı var. Girip sosyal medya ve internet üzerinden inceliyoruz, herkes yapıcı. Ancak Kırıkkalespor adına açılan sosyal medya hesapları üzerinde müthiş bir karalama kampanyası yürütülüyor. Bu insanların beklentileri belli. Araştırıyoruz, bakıyoruz kim diye, geçmişte yönetimde yer alan kişi çıkıyor. Bu yapılanlar ayıp.?



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ