Tarihimize Yön veren gün

Tarihimize  Yön veren gün

Türkiye Gençlik Teşkilatı Genel Başkanı Hakan Polat 30 Ağustos Zafer Bayramının 95. Yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

 

Polat açıklamasında şu ifadelere yer verdi ?Malazgirt Zaferi ile Anadoluyu bizlere vatan yapan Sultan Alparslan´ın izinde, milletimizin yeniden doğuşunun temellerinin atıldığı Dumlupınar´daki büyük taarruzun yıldönümü olan 30 Ağustos Zafer Bayramını büyük bir onurla kutluyoruz.
Tarihimiz, şüphesiz çok büyük zaferler ve kahramanlıklarla doludur. Ancak ulusumuzun kazandığı bu zafer, sonuçlarıyla yalnız bizim tarihimize değil, dünya tarihine de yeni bir yön veren etkisi nedeniyle Malazgirt zaferi kadar önemlidir.
30 Ağustos Zafer Bayramı; Bu milleti tarihten silmek isteyen düşmanların hak ettikleri cezayı bulduğu bir zafer olarak, milletimizin hürriyet ve bağımsızlık fikrinin abidesi olmuş, bağımsızlık özleminde olan birçok ulusa da yol göstermiştir.
Milletimizin makûs talihini değiştiren bu zafer ile Türk milleti hiçbir şekilde vatanın bütünlüğünden, bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde sonsuza kadar hür, bağımsız ve onurlu bir şekilde yaşayacağını bütün dünyaya ilan etmiştir.
Aziz milletimizin yeniden doğuşunu müjdeleyen ve Cumhuriyetimize hayat veren büyük destanın 95´inci yıldönümünde, bizlere bu zaferi armağan eden Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü, silah arkadaşlarını, İstiklal Savaşı kahramanlarımızı, kanları, canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi saygı ve şükranla anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı´nı kutluyorum.Kurban Bayramının da milletimize huru ve kardeşlik getirmesini diliyorum?



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ