Tarım ve İnsan temalı sergiye yoğun ilgi var

Tarım ve İnsan temalı sergiye yoğun ilgi var

BU YIL SEKİZİNCİSİ DÜZENLENDİ

Tarım ve insan temalı sergiye yoğun ilgi var

Kırıkkale Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından Podium AVM´de ´Tarım ve İnsan´ konulu fotoğraf sergisi açıldı. Sergi ilk günden itibaren yoğun ilgi görmeye başladı.

BU YIL SEKİZİNCİSİ DÜZENLENDİ

Bakanlık tarafından bu yıl 8´incisi düzenlenen ´Tarım ve İnsan´ konulu fotoğraf sergisi, Vali Yardımcısı Osman Akbaş´ın katılımıyla bir AVM´de açılırken büyük ilgi gördü. Açılışa Kırıkkale´de bulunan kurum ve kuruluş müdürleri, Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zühtü Bozdemir, Orman ve Su İşleri Şube Müdürü Neslihan Karadenizbirlik, teknik elemanlar ve davetliler katıldı.

YÜZDE 22´Sİ TARIMLA UĞRAŞIYOR

Açılışta bir konuşma yapan İl Müdürü Recep Kırbaş, Kırıkkale tarımı hakkında katılımcıları bilgilendirirken, Kırıkkale nüfusunun yaklaşık yüzde 22´sinin tarımla iştigal ettiğini, 190 bin hektar tarım alanında her sene üretim yapıldığını hatırlattı. Kırbaş, "Üreticilerimizin yaşamlarında çok önemli yer tutan tarım ve hayvancılık faaliyetlerinde yaşadıkları ve gördükleri güzel manzaraların bir fotoğraf yarışması sonucunda bakanlığımızca ödüllendirilmesi güzel bir hadise" dedi. ´Tarım ve İnsan´ konulu fotoğraf sergisinin açılışı Vali Yardımcısı Osman Akbaş ve protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı