Tarla yüzünden iki cana kıydılar

Tarla yüzünden iki cana kıydılar

TARLA DAVASI KANLI BİTTİ

İKİ AİLE ARASINDA TARLA TARTIŞMASI KANLI BİTTİ

Turhanlı´da çifte cinayet

Keskin ilçesine bağlı Turhanlı köyü çifte cinayete sahne oldu. İki grup arasında çıkan tartışma sonucu evinden aldığı pompalı tüfeğe sarılan kişi hasımlarına kurşun yağdırdı. Tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği baba oğul öldü. Evin küçük oğlu yaralandı. Cinayet kurbanı baba oğlun cenazesi dün toprağa verildi  

TARLA SINIRI YÜZÜNDEN TARTIŞMA ÇIKTI

Kırıkkale´nin Keskin ilçesinde tarla sınırı nedeniyle iki aile arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında evindeki pompalı tüfeği alarak hasımlarına kurşun yağdıran kişi baba ile oğlu öldürdü. Evin küçük oğlunu ise yaraladı. Turhanlı köyünde Akbal ve Bozer aileleri buğday hasadı yapılan tarlalarının sınırı sebebiyle tartıştı tartışmanın büyümesi üzerine kavgada darp edilen kişinin oğlu T. Akbal iddialara göre evindeki pompalı tüfeği alarak olay yerine geldi. O sırada evlerinin önünde kamyona buğday yüklemeye çalışan baba Kaplan, oğulları Mürsel ve Taki Bozer´e kurşun yağdırdı.

BABA OĞUL ÖLDÜ BİR KİŞİ YARALI

Pompalı tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği baba Kaplan Bozer ile oğlu Mürsel Bozer yaşamını yitirdi. Saçmalardan bazılarının isabet ittiği Taki Bozer ise yaralandı. Yaralanan Taki Bozer Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine, diğer yaralı Yasin Akbal ise Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırıldı.

CİNAYET KURBANLARI TOPRAĞA VERİLDİ

Bu arada Turhanlı köyünde meydana gelen silahlı kavgada yaşamını yitiren baba ile oğlunun cenazesi Bağlarbaşı Mahallesindeki Bağlarbaşı Merkez Camiinde öğle vakti kılınan namazdan sonra Yeni Mahalle mezarlığında yan yana defnedildi. Cenazeye ailenin yakınlarıyla çok sayıda vatandaş katıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Haber: Murat Karadağ



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama