Taşpınar´dan Kırıkkale´ye akıllı evler

Taşpınar´dan Kırıkkale´ye akıllı evler

SERMAYE SIKINTISI YOK

Taşpınar´dan Kırıkkale´ye akıllı evler

Kırıkkale ekonomisine büyük kazançlar sağlayan Taşpınar AVM, büyük bir projeye imza atıyor.

YOK YOK

Taşpınar AVM, Podyum AVM, arka kısmında bulunan 12 bin metrekarelik alana akıllı evlerin yapımını gerçekleştirecek.  Kurulacak evlerde yok yok. Spor kompleksinden, yürüyüş alanlarına, araç parkından, çocuk alanlarına görmek istediğiniz ve Kırıkkale´de göremediğiniz her şey mevcut olacak. Evlerde Akıllı Ev Teknolojisi ile sevdiklerinizi yangın, hırsızlık, deprem, gaz kaçağı, su taşkını durumlarına karşı koruyacak ve bu gibi durumlarda siz nerde olursanız olun size telefonla ulaşacak. Evinizin ısıtma, soğutma, aydınlatma, elektrik, giriş kapısı, priz ve tüm alarm sistemini ister daire içindeki panelden isterseniz cep telefonunuzdan veya tablet bilgisayarınızdan istediğiniz gibi yönetebileceksiniz.

SERMAYE SIKINTISI YOK

Kendilerinin de bir İç Anadolu ve Kırıkkale çocuğu olduğunu belirten Taşpınar sahibi Derviş Üşenmez, açtıkları mağazalarla o şehrin ekonomisine büyük katkı sağladıklarını söyledi.  Kırıkkale´de yaptıkları yatırımın günden güne büyüyeceğini ve şehir insanının bütçesine büyük katkı sağlayacaklarını belirten Derviş Üşenmez,  ?Yüzlerce ürün çeşidimiz bulunuyor. Bu ünlerimiz dünya markası arasına girmiş ürünlerden oluşuyor. Bu yatırımı yaparken kalıcı olmak için geldik. Biz burada bir marka olacağız. Şehrin sosyal ve ekonomisiyle bir bütün olacağız. Sermayede sıkıntımız olmadı ve olmayacak. Bizler projelerimizi 50 yıllık üzerinden yapıyoruz. Kırıkkale´de bu süre içersinde var olmaya devam edeceğiz.?dedi.

İNŞAAT BİZİM İŞİMİZ 

Taşpınarlar olarak sadece 20 mağazalarının bulunmadığını açıklayan Derviş Üşenmez, ?İnşaat alanın

İLK 10´UN İÇİNDEYİZ

İthal büyük baş hayvan konusunda da Türkiye´de ilk 10´un içinde olduklarını açıklayan Derviş Üşenmez, ?Aksaray´da bulunan devasa ahırlarda 5 bin büyük baş hayvanımız bulunmaktadır. Yapılan bu ithalatlar sonunda et piyasasında önemli bir konumda bulunuyoruz. Sermayemizin güçlü olduğunu gören dış ülkelerdeki besiciler, bizimle iş yapmak için büyük çaba gösteriyorlar. Bizim için para ikinci sırada geliyor. İnsan sağlığı bizim için daha önemli. Getirdiğimiz hayvanları, veteriner kontrolü olmadan asla Türkiye´ye girişini yaptırmıyoruz.?şeklinde konuştu.

20 AY TAKSİT

Derviş Üşünmez, sözlerini şu şeklide sürdürdü: ?Taşpınar sürekli güncel ürünleri takip ettiği için müşterilerin tercih ettiği bir adres durumunda. Bu açıdan birçok ayrıcalıkta sağılıyoruz. 20 aya kadar varan taksit seçeneğimiz ve kredi kartsız, kefilsiz ürün satışları da yapıyoruz. Ayrıca ürünlerimizde faiz uygulaması da yapmıyoruz. Üretimde kullandığımız ürünlerimiz, bugün büyük markalar diye tabir ettiğimiz firmaların kullandığı ürünlerle aynı malzemelerdendir. Bizim ürün politikamız ?kaliteli ürün, cazip fiyat? üzerine kurulmuştur. Halkımıza kaliteli ürünlerin de çok iyi fiyatlara satın alınabileceğini gösterdik. AR-GE bölümümüz çalışmalarını da bu doğrultuda her geçen gün daha da güçlendirerek sürdürmektedir. Bugün 20 şubeyle Ankara´nın birçok semtinde hizmet vermekteyiz.  Bu mağazalarımızın en küçüğü 250 m2 iken, en büyüğü 10.000 m2 bir alana sahiptir. Taşpınar, Ankara´da 19 şube ama daha mağaza açmayı hedeflediğimiz birçok semt bulunmakta. Aslında Ankara başta olmak üzere tüm Türkiye´de mağazalaşmak ve ülkenin en büyük mağazalar zincirlerinden birisi olmak en büyük hedeflerimiz arasında. İlk Ankara dışı şubemizi de Kırıkkale´de açtık. 1 haftalık kısa bir süre içerisinde almış olduğumuz tepkilerden ve Kırıkkale halkının ilgisini görünce ne kadar doğru bir karar verdiğimizi görüyoruz. Şimdi ise önce Ankara İstanbul yolu üzerinde 13.000 m2 en büyük mağazamızı, ardından da Düzce şehrimizdeki mağazamızı hizmete açacağız. 2016 yılında ise 50 şubeye ulaşmayı hedeflemekteyiz.?



1

Kırıkkale Belediyesi artık E-Devlet´te

2

Kırıkkale Silah İhtisas OSB´de İlk Temel Atıldı

3

?Boran Fırtınası? geliyor

4

Teknoloji seferberliği projesi

5

Akıllı Şehirler Platformuna Kırıkkale´den harika fikirler

6

Milli silahlarımızla destan yazıyoruz

7

KÜBTUAM´a Uluslararası TÜRKAK Akreditasyonu