Tek Hecede Şıklık

Tek Hecede Şıklık

ÜSTÜN ÜRÜN, ÜSTÜN HİZMET

Tek Hecede Şıklık

İzmirli tasarımcı Pınar Şems, ?Tek Hecede Şıklık? sloganıyla çıktığı yolda, Kırıkkalelilerle buluştu.

BÜYÜK VE KALİTELİ MARKA

Pınar Şems 2012 yılında tasarımlarıyla tesettür giyim dünyasına ayrı bir boyut kazandırmıştır. Markanın tasarımcılığını kuruluşumuzdan bugüne kadar bizzat kurucusu Pınar Şems yürütmektedir. Tesettür giyime getirdiğimiz yeni anlayış kısa sürede tesettürlü hanımların ilgi ve beğenisini çekti. Marka ortaya çıkardığı kaliteli, kullanışlı ve birbirinden şık ürünler ile yurtdışındaki bayanlarında ilgisini çekti.  Avrupa ve Arap ülkelerinin bir çoğunda bayilikleri aracılığıyla ürünleri yurtdışındaki tesettürlü hanımlara ulaştırıyor. Pınar Şems,  markası kısa süre içerisinde bir dünya markası olmuş ve dünya çapında tesettürlü hanımların ilk tercihleri arasında bulunmaktadır.

AÇILIŞA YOĞUN İLGİ OLDU

Yenidoğan Mahallesi Barbaros Hayrettin Caddesi no.38´de, Hüseyin Kâhya Parkı karşısı ve Denizbank yanına açılan Pınar Şems´e ilgi yoğun oldu. Açılışa özel indirim ise bayanların gözünden kaçmadı. İki kattan oluşan mağazada birbirinden çeşit ürünlerle hizmette başladı. Açılışta gösterilen ilgi görmeye değerdi. Açılışı ünlü tasarımcı Pınar Şems ve işletme sahibi Mehmet Yıldırım birlikte kurdele kesti. Hemen ardından mağaza gezildi.

KAMPANYALAR DEVAM EDECEK

Gelen misafirlerle birebir ilgilenen İşletme sahibi Mehmet Yıldırım,  kalitesi ve konumu hakkında gelenlere bilgi verdi. Bayanların aradığı her türlü giyimi, mağazalarında bulacağını söyleyen Yıldırım, kampanyaların bundan sonrada devam edeceğini söyledi.

ÜSTÜN ÜRÜN, ÜSTÜN HİZMET

Yıldırım, ?Üstün ürün, üstün hizmet uygun fiyat yaklaşımıyla Kırıkkale´de güvenilir, yenilikçi ve güçlü bir şekilde gelerek pazarda yerimizi almayı hedefliyoruz. Ürünlerimizin kalitesi müşterilerimize sağladığımızın hizmettin sürekliliği ve bunları oluşturan kaynaklarımız ile tüm sosyal sorumluluklarımızın bilincinde olarak, üretimin müşteri memnuniyetini hep en üste tutan ve müşterilere maksimim faydayı sağlayan bir Pınar Şemsi hedefliyoruz? dedi.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı