Tek hedef şampiyonluk

Tek hedef şampiyonluk

KÖSTEKLİ´DEN FUTBOLCULARA MORAL YEMEĞİ

Tek hedef şampiyonluk

Kırıkkale Esnaf Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, tarafından kırmızı-lacivertli takımın yönetimine, teknik kadrosuna ve futbolcularına moral yemeği verdi.

MAZİSİ ÇOK DERİN

Değerli gençler, Kırıkkalespor futbol takımının mazisi çok derin ve geniştir. Geçmişte ismini tarihe geçmiş bir takımımızdır. Kendi sahasına hiç yenilmeyen bir takımımız var. İlçe olarak birinci lige çıkmış bir takım. İlerleyen günlere 3 ligden bal ligine düşmüş bir takımıdır. İnşallah ilerleyen günlerde bu zor durumdan çıkacağımıza inanıyorum.?dedi.  

BİRLİK VE BERABERLİK

Kırıkkalespor yönetimi birlik ve beraberliği sağlayarak, seyirciyi de sahayı getirmeyi bildi. Bu başarının yanında ilimde doğan Türk Metal Sendikası spor kulübümüze sahip çıktı. Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Mürsel Öcal´a da teşekkür ediyorum. Burada Türkiye, Kırıkkale ve spor camiasının birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Tek isteğim amigolarımızın birleşip tek amigo olmalarını talep ediyoruz. Kırıkkale ne çektiyse ikili ve üçlü ayrılıklarından çekmiştir. Sporumuzda bundan çekmemesi lazım. Bu heyecanın ilerleyen günlerde daha da büyüyeceğine inanıyorum.  Desteklerimiz devam edecek.?diye konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Süleyman Köstekli´nin göreve başladığından bugüne kadar büyük destekler verdiğini açıklayan Kırıkkalespor Başkanı Metin Karakuş, ?Yaklaşık 3 yıldır görevdeyim. Bu günlere gelmemiz sadece benim değil, yönetim kurulu arkadaşlarımız, futbolcularımız, malzemecilerimiz ve taraftarlarımızın büyük emeği var.?şeklinde konuştu.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ