Tek hedefimiz şampiyonluk

Tek hedefimiz şampiyonluk

TRANSFERLER TAMAM

Tek hedefimiz şampiyonluk

2016-2017 Futbol Sezonunda 3. Lig´de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Türk Metal Kırıkkalespor´da iç transferde kalması istenen isimler belli oldu.

ANLAŞMALAR YAPILDI

Türk Metal Kırıkkalespor Sportif Direktörü Battal Sarıca dün yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya gelerek takımın son durumu hakkında bilgiler verdi. Yaptıkları istişareler sonrasında bir takım kararlar aldıklarının altını çizen Sarıca, ?İlk olarak teknik direktör olarak Pro Lisansa sahip, takımı Bal´dan şampiyon yaparak profesyonel lige taşıma başarısı gösteren Erkin Şimşir ile anlaştık. Yardımcılığına ise Ali Duru Nesil´i getirdik. Kaleci antrenörlüğünde Mustafa Güven ile anlaşarak teknik kadroyu kurduk.?

TRANSFERLER TAMAM

İç transferde bu takımı şampiyon yapan Uğur Kütük, Serdar Kılıç, Engin Akbaş, Mehmet Kahveci, Adem Ercan, Muhammet Ali Kızılkaya, Veysi Durmaz, Ömer Sunar ve Yasin Kapucu ile anlaştıklarını söyleyen Sarıca, dış transferde ise İsmail Sevindi (Adliyespor), Erhan Kuşkapan (Adliyespor), Cihan Bal (Ankara Demirspor), Erdi Korkmaz (Elbakspor), Selahattin Özcan (İstanbulspor) Erhan Şimşek (Kocaelispor), Göktuğ Uzunoğlu (İskenderun Körfezspor), Celal Hanalp (Konya Selçukluspor), Ferhat Güçlü (Hacettepespor), Arslan Mert (Çarşambaspor) anlaştıklarını dile getirdi.

ALTYAPI HIZLANDIRILIYOR

Transferde 3 eksiklerinin olduğunu ve görüşmelerin devam ettiğini ifade eden Sarıca, ?Utku İnce, Emre Avcı ve Adem Parlak ile görüşmelerimiz devam ediyor. Üç futbolcumuzda kaliteli ve üst düzey futbolcular. Biz spor ve sporcuya çok önem veriyoruz. Altyapımızda bulunan üç futbolcumuzu profesyonel yapacağız.?



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ