TEMAD ile Simetri ortaklaşa Çanakkale Gezisi düzenledi

TEMAD ile Simetri ortaklaşa Çanakkale Gezisi düzenledi

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Kırıkkale şubesi Çanakkale şehitleri için Simetri turizm ile birlikte mevlit okuttu.

ÇANAKKALE GEZİSİ DÜZENLEDİLER

Simetri Turizm ile beraber yapacakları Çanakkale gezisi öncesinde bir araya gelerek görüşme yapan ve sözleşme imzalayan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Kırıkkale şubesi yetkilileri ayrıntıları görüştü.

ARALARINDA ANLAŞMA YAPILDI

Kısa adı TEMAD olan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı Coşkun Koçak, Başkan Yardımcısı Oktay Karaçam, Başkan Yardımcısı Hasan Koç, Başkan Yardımcısı Raşit Aslan Başkanlığında bir heyet aynı zamanda TEMAD Kırıkkale Şubesi Medya Tanıtım Başkanı ve Simetri Turizm Kırıkkale Şube Sorumlusu olan Fazlı Güventürk ile görüştü.

ŞEHİTLERİMİZE MİNNETTARIZ

TEMAD şube başkanı Coşkun Koçak yapmış olduğu açıklamada şehitlerimize ne kadar dua etsek yine minnet borcumuzu ödeyemeyiz. Onlar fedakârca toprağa düşerken bize bu vatanı emanet ettiler. Bizlerde görev yaptığımız yıllar boyunca bu vatana hizmeti şeref bildik. Şimdi Simetri Turizm ile beraber önce bir mevlit programı düzenledik ve Kırıkkale'den isteğe bağlı olarak beraber olduğumuz arkadaşlarımızla Çanakkale şehitliğine ziyaret düzenleyeceğiz. Bizlere bu konuda maddi yardımlarını esirgemeden destek olan Simetri Turizme teşekkürlerimizi bildiriyoruz” dedi.

GAZİ VE ŞEHİTLERİMİZ BİZİM

Yapılan görüşme neticesinde camide okunacak kuranı kerim programını koordine ederek şehitler ruhuna yapılan ikramı üstlenen Simetri turizm Kırıkkale sorumlusu Fazlı Güventürk günümüzde pek çok kişi şehitliğin ve gaziliğin ne anlama geldiğini bilmiyor. Dün Çanakkale de şehit olan dedelerimiz gibi bugünde devletimizi bölmeye çalışan teröre karşı verilen mücadelede kucağımızda şehitler verdik. Bu vatana uzuvlarını veren gaziler gördük. Şimdilerde dış güçlerin maşası olup vatanı kemiren silahlı örgütler ile farklı yapılanmalar ile devletin temelini oyan güçlerle mücadele eden dünün muvazzaf bugünün emekli Askerlerine ne yapsak, nasıl hizmet etsek azdır. Şirketimizin imkânları ile TEMAD üyesi Astsubaylarımızı ve ailelerini atalarımızın ruhunun yaşadığı Çanakkale'ye götürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kendilerine hizmetlerimizi devam ettireceğiz” şeklinde konuştu. Yapılan değerlendirme toplantısı daha sonra yapılan sözleşme ile neticelendi ve beraberce mevlit okunacak camiye hareket edildi.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı