Tercih komisyonları 6 Temmuz´da açılacak

Tercih komisyonları 6 Temmuz´da açılacak

KIRIKKALE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TEOG SINAVINA GİREN ÖĞRENCİLERİN TERCİH İŞLEMLERİ İÇİN TERCİH DANIŞMANLIĞI KOMİSYONU OLUŞTURULDUĞUNU BİLDİRDİ

Tercih komisyonları 6 Temmuz´da açılacak

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü TEOG sınavına giren öğrencilerin tercih işlemleri için Tercih Danışmanlığı Komisyonu oluşturulduğunu bildirdi.

DUYURU YAPILDI

Konu hakkında Milli Eğitim Müdürlüğü´nden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi: ?Temel eğitimden ortaöğretime geçiş sisteminde (TEOG) ortak sınavlar sonrasında, öğrencilerin ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda bir üst eğitim programına yerleşmeleri sürecinde, öğrencilere tercih danışmanlığı yapmak üzere İlimiz Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü ile 5 merkez okulumuzda Tercih Danışmanlığı Komisyonu oluşturulmuştur. Tercih Danışmanlığı Komisyonları 06-16 Temmuz 2015 tarihleri arasında saat 09.00 ile 15.00 arası hizmet verecektir.?

 TERCİH BÜROSU AÇILAN OKULLAR

Tercih bürosu açılan okullar ise şöyle: Rehberlik ve Araştırma Merkezi, Atatürk Ortaokulu, Mehmet Varlıoğlu Ortaokulu, Öğretmen M. Ardahan Ortaokulu, Akşemsettin Ortaokulu, Mevlüt Hiçyılmaz İşitme Engelliler Ortaokulu.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti