Terör müzakereyle değil ciddi mücadeleyle biter

Terör müzakereyle değil ciddi mücadeleyle biter

KIRIKKALE MHP´YE ÜÇ VEKİL VERMEYE KARAR KILDI

Terör müzakereyle değil ciddi mücadeleyle biter

MHP Kırıkkale Milletvekili adayları Atatürk Bulvarı´nda esnafları gezdi. Vatandaş ve esnafların ?Terör nasıl bitecek?´ sorusunu yanıtlayan adaylar, ?´Terörü müzakere ile değil, mücadele ederek bitireceğiz´´ dediler.

BULVAR ESNAFINI GEZDİLER

MHP Kırıkkale Milletvekili adayları Seyit Ahmet Göçer, Diş Hekimi Tacettin Silsüpür ve Avukat Abdullah Pekgöz, Atatürk Bulvarı´ndaki esnafları gezdi. Bulvarı baştan sona gezen adaylar esnaflarla ve vatandaşlarla sohbet ettiler.  Vatandaşlar ve esnafların gündeminde ise terör olayları vardı.  

AKP´Yİ SÜREKLİ UYARDIK

Vatandaşların, ?´Terör nasıl bitecek?´´ sorusunu yanıtlayan Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, ?´AKP´nin analar ağlamasın diyerek başlattığı sözde barış sürecinin başından itibaren terörün teröristle müzakere ve tavizkar politika ile bitirilemeyeceğini söyledik. Kapalı kapılar ardında yapılan kirli pazarlıkları açıklamaktan kaçınanları, verdikleri tavizlerle terörü güçlendirdikleri ve azdırdıkları yönünde sürekli uyardık. Gelinen noktada güvenlik güçleri başta olmak üzere, kamu görevlileri ve sivil halkı hedef alan terörün tek suçlusu AKP ve sözde çözüm sürecidir´´ diye konuştu.

HDP´Yİ GÜÇLENDİRDİLER

Terörü teröristle müzakere ile bitirilemeyeceği gerçeği ile yüzleşildiğini sözlerine ekleyen Göçer, ?´Şimdi AKP´liler ?sonuna kadar mücadele edeceğiz´ diyerek halkın gözünü boyamaktadırlar. Terörün siyasi uzantısı HDP´yi güçlendirenler, onlarla her fırsatta kol kola girip şov yapanlar iktidarı kaybedince telaşlanmış ve terörün bu noktaya gelmesinde en büyük rolü oynamışlardır. Biz MHP olarak terörü teröristle müzakere ederek değil mücadele ederek bitireceğiz´´ dedi.

GÖRMEZDEN Mİ GELİNDİ?

Milletvekili Adayı Tacettin Silsüpür ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın, çözüm sürecinde PKK´nın silah stoku yaptığı yönündeki açıklamalarına değinerek, ?´Bu durum devletin terörle mücadele konusunda aciz duruma getirildiğinin göstergesidir. Devletin en başındaki kişinin başından sonuna kadar sahip çıktığı ve tüm uyarılara rağmen devam ettirdiği süreç içerisinde terörün güçlendiği yönündeki açıklamaları büyük bir acizliktir. Hani teröristler çekiliyordu? Hani silahları gömüyorlardı? Buna neden önlem alınmadı? Yoksa görmezden mi gelindi?´´ şeklinde konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız