Teröre İnat Kışlaya Koşuyorlar

Teröre İnat Kışlaya Koşuyorlar

HER TÜRK ASKER DOĞAR...

Teröre İnat Kışlaya Koşuyorlar

Türkiye´de son günlerde artan terör olaylarına inat askerlik celbi gelen gençler askere giderken mutlaka eğlence düzenliyorlar Kırıkkaleli gençler, önce vatan diyerek güle oynaya askere gidiyorlar.

GURURLA HÜZÜN BİR ARADA

Kırıkkale´nin Karakeçili İlçesinde askere gidecek gençler, Türk bayrağı altında yöreye has oyunlarla gönüllerince eğlendiler. Saatler süren eğlencede askere gidecek gençler kınalar yakıldı. Dualar edildi. Bu arda anneler, bir taraftan çocuklarını askere göndermenin gururunu yaşarken, diğer taraftan ayrılmanın hüznünü yaşadılar.

BÜYÜK GURUR

Düğüne katılan Karakeçililer,  "Bu genç kardeşlerimizi de her Türk vatandaşı gibi askere duayla, gülerek, ağlamadan uğurlayacağız. İnşallah bir yıl sonra hep beraber askerlikleri bittiğinde karşılayacağız. Cenab-ı Allah tüm askerlerimize kazasız, belasız gidip gelmeyi nasip etsin. Memleketimizin her köşesinde bu memleketin huzuru, güvenliği ve bizlerin yataklarımızda rahat yatmamız için gece gündüz nöbet tutan mücadele eden tüm askerlerimize güç kuvvet versin. Tüm anne ve babaların gözü aydın olsun. Çünkü bu genç kardeşlerimizi bu yaşa kadar büyütüp askere uğurluyorlar. Cenab-ı Allah tüm anne ve babalara böyle güzel anları görmeyi nasip eylesin" dediler.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ