Teröre karşı ciddi ve kesin adımlar atılmalı

Teröre karşı ciddi ve kesin adımlar atılmalı

ARTIK YÜREKLERİMİZE KOR DÜŞMESİN

Teröre karşı ciddi ve kesin adımlar atılmalı

Türk Enerji Sen Kırıkkale Temsilcisi İlker Mazılıgüney uğradığı saldırıda şehit düşen Kırıkkaleli Polis Memuru Muhammet Fatih Sivri´nin yakınlarına baş sağlığı diledi. Mazılıgüney, ?Terör olaylarına karşı ciddi ve kesin adımlar atılmalıdır? dedi.

ŞİDDET HER GEÇEN GÜN ZEMİN KAZANIYOR

Mazılıgüney, son günlerde yaşanan terör olayları ve operasyonlarına ilişkin açıklamada, Türkiye´nin zor zamanlardan geçtiğini belirtti. Türkiye´nin dış mihraklar tarafından sevk ve idare edilen, içerdeki hainler tarafından uygulaması yapılan karanlık oyunlar ile zayıf düşürülmeye, etkisizleştirilmeye çalışıldığına dikkat çeken Mazılıgüney, bölücü, yıkıcı terör örgütlerinin hedefi haline gelen Türkiye´de şiddetin her geçen gün zemin kazandığını belirtti.

VAHİM SONUÇLAR DOĞURACAK RADDEYE ULAŞTI

Mazılıgüney, ?Çözülme süreciyle güç toplayan, uluslararası destek sağlayan, moral depolayan, hızla terörist ve silah takviyesi yapan PKK kanlı yüzünü tekrar göstermiş, canlarımızı almaya hız vermiştir. Artan terör olayları, Irak ve Suriye´deki mevcut belirsizlik ve çatışma ortamı ülkemiz aleyhine vahim sonuçlar doğuracak raddeye ulaşmıştır? dedi.

ARTIK YÜREKLERİMİZE KOR DÜŞMESİN

Tüm şehitlere Allah´tan rahmet ve yakınlarına baş sağlığı dileyen Mazılıgüney, ?İstanbul´da hainlerin şehit ettiği hemşerimiz Muhammet Fatih Sivri ve diğer şehitlerimizin kanını yerde bırakmamak için ciddi ve kesin adımlar atılmalı. Artık yüreklerimize kor düşmesin. Terörün kökü kazınsın? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ