Terörle müzakere değil, mücadele edilir

Terörle müzakere değil, mücadele edilir

KURU ÖZÜRDEN DAHA ÇOK ŞEY BORÇLULAR

Terörle müzakere değil, mücadele edilir

Türk Eğitim Sen Kırıkkale Şube Sekreteri Necati Bekâr terör olaylarını kınadı ve ?Bizler, ?terörle müzakere değil, mücadele edilir,  çözüm değil, ihanet süreci´ derken, bize vebalıymışçasına yaklaşanlar bugün savunduğumuz noktaya gelmişlerdir? dedi.

CİĞERİMİZ YANIYOR

Muş´un Malazgirt İlçesi´nde Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız´ın eşinin yanında uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit düştüğünü hatırlatan Bekâr, ?20´li, 30´lu yaşlarında yiğitler birbiri ardına toprağa düşerken bu milletin ciğeri bir kez daha yanıyor. Adıyaman, Şanlıurfa, Manisa, Kilis, Kırıkkale, İstanbul, Yozgat, Malazgirt derken bu güzel yurdun dört bir yanından fidanlar birlik, beraberlik, kardeşlik ve huzuru korumak için canlarını feda ediyorlar? dedi.

OSMANLI TOKADINI HESAP EDEMİYORLAR

Şube Sekreteri Bekâr yazılı açıklamasında şu değerlendirmelere yer verdi: ?Terör örgütünün siyasi uzantıları TV´lerde şov yapıp ?Bu milleti tükürükle boğarız´ diyerek hakaretler ederken, kurulan kan sofrası ve o sofranın ortakları bu milletin geleceğini karartmayı göze almışken, yetkililerin hala beklenen adımları atmaması milletçe yüreğimizi kanatmaktadır. Bu milleti tükürükle boğmayı planlayan gafiller, Türk halkının atacağı Osmanlı tokadını anlaşılan hiç hesap edememektedir.?

KURU ÖZÜRDEN DAHA ÇOK ŞEY BORÇLULAR

?Tavizler tavizleri doğurmuş, çözüm süreci dedikleri ihanet süreci bu yüreksizleri daha da cesaretlendirmiş ve namlular bir kez daha bu milletin evlatlarına doğrultulmuştur. Habur´da, Oslo´da, Kandil´de ve her yerde teröristlere çözüm süreci adı altında laf ettirmeyenler, bugün bunun bedelini millete ve milletin evlatlarına ödetmektedirler. O gün rüzgâr ekenler, bugün fırtına biçmektedirler. Şivan Perver´i kucaklayanlar, ağlaşanlar, kırmızı halıları ayaklarına serenler, teröristin ayağına mahkeme götürenler, devlete kameralar önünde hakaret edilirken seyredenler bu millete bir kuru özürden daha çok şey borçludurlar.?

ÇÖZÜM DEĞİL, İHANET SÜRECİ

?Bizler, ?Terörle müzakere değil, mücadele edilir´,  ?Çözüm değil, ihanet süreci´ derken, bize vebalıymışçasına yaklaşanlar bugün savunduğumuz noktaya gelmişlerdir. Çözüm sürecini başlatan en yüksek merci dahi işin artık çığırından çıktığını ifade etmek zorunda kalmıştır. Artık yapılması gereken apaçık ortadadır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti eşkıyanın tepesine binmeli ve gereken dersi vermelidir. ?Analar ağlamasın´ diye başlatılan bu süreç sonlanmalı ve bu yutturmacadan vazgeçilerek sert tedbirlerle terör örgütünün kökü kazınmalıdır.

İMRALI GÖRÜŞMELERİ SONA ERMELİ

İmralı´daki bebek katili ile yapılan görüşmeler derhal sona ermeli ve kurulan o masa bertaraf edilmelidir. Her bir şehidimizin kanı terör örgütüne misliyle ödettirilmeli ve Türk milletinin yangın yerine dönen yüreğine su serpilmelidir. Türk Eğitim-Sen ailesi olarak, Muş´un Malazgirt ilçesinde saldırıya uğrayan ve şehit olan Jandarma Komutanımız Binbaşı Arslan Kulaksız´a, Kırıkkaleli şehidimiz Muhammet Fatih Sivri´ye ve tüm şehitlerimize yüce Allah´tan rahmet, aileleri ve yakınları olmak üzere tüm Türk milletine bir kez daha başsağlığı diliyorum.?



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ