Teselliyi oğlunun odasında arıyor

Teselliyi oğlunun odasında arıyor

Afyonkarahisar`da şehit düşen Kırıkkaleli Er Ahmet Sandalcı`nın annesi Hacer Sandalcı, oğlunun kokusunu unutmamak için şehidin odasını terk etmiyor.

BİR ANNENİN FERYADI

Afyonkarahisar`da şehit düşen Kırıkkaleli er Ahmet Sandalcı`nın annesi Hacer Sandalcı, oğlunun kokusunu unutmamak için şehidin odasını terk etmiyor. Ağıtlar yakan anne Sandalcı, `bırakın ben odada kalacağım` diyerek oğlunun kokusunu almaya çalışıyor. Sandalcı`nın şehit düştüğünü duyan yakınları Güzeltepe Mahallesi Ergenekon Caddesi üzerinde bulunan baba ocağına akın etmeye başladı. Şehit evinde yakılan ağıtlar Kırıkkale`nin her tarafından duyuluyor. Bunun yanında şehidin evine ve Kırıkkale`nin her tarafına Türk bayrağı asıldı.

 

KIŞLADAN BİRLİĞİNE GİTTİ

Şehit Sandalcı`nın 3 gün önce askerlik hizmetini tamamlamak için kışladaki birliğine gittiği öğrenildi. 24 yaşındaki şehit er Ahmet Sandalcı`nın askerlik hizmetine önce Samsun`da başladığı öğrenildi. Sandalcı`nın usta birliği için 3 gün önce Afyonkarahisar`a gittiği belirtildi. Babasını bir yıl önce kaybeden Ahmet Sandalcı`nın, Ankara Posta İşletmeleri`nde çalıştığı kaydedildi. Kırıkkale`nin Güzeltepe Mahallesi`nde oturan anne Hacer ve yakınları şehit haberi üzerine gözyaşlarına boğuldu. Anne Hacer Sandalcı, `İnanmıyorum` diyerek sinir krizi geçirdi.

 

KASIT OLABİLİR

Patlamanın araştırılmasını isteyen Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu, medyadan izlediğine göre olayda kasıt olabileceğini savundu. Teyzesinin oğlu İkram Şenol ise "Vatan sağ olsun." dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ