Ticaret Odasına gençlik aşısı

Ticaret Odasına gençlik aşısı

Kırıkkale Ticaret Odasında, Ekim ayında gerçekleştirilecek olan seçim için adaylar bir bir ortaya çıkarken, aday enflasyonu seçimin oldukça hareketli geçeceğinin işareti olarak görülüyor. Çok farklı alanlarda ticaretle uğraşan birçok aday kendi aday liste

BİZ HERKESLE ÇALIŞMAYA GELİYORUZ

Kırıkkale´nin genç işadamları olarak tanınan ve 13. Gruptan adaylıklarını açıklayan Ferhat Baştuğ, Mustafa Altun ve Abidin Akbal hazırladıkları bildiride, "Biz kimsenin karşısında değiliz, doğru bildiğimizin yanındayız, öncelikle bunun bilinmesini istiyoruz. 30´lu yaşlarda gençleriz. Bilinsin istiyoruz ki, hiç bir grubun ya da topluluğun yanında değiliz, bu sebepledir ki, bağımsız adayız. Biliyoruz ki yaptığımız, birçok kişi tarafından takdir edilecektir. Ucuz kahramanlıklar peşinde değiliz. Bu bir yarış, kazanmak da var kaybetmek de. Bizler zaten Kırıkkale´de ticaret yaparak kazanmış bireyleriz. Meclise girmemiz halinde sadece aday olduğumuz 13. Grupta değil, tüm gruplardaki meclis üyeleriyle birlikte çalışıp, diğer grupların da sıkıntılarıyla ilgileneceğiz? dediler.

METAL YORGUNLUĞU OLMAYAN, ENERJİ DOLU BİR EKİBİZ

Üç genç aday açıklamalarının devamında, ?Ezber bozacak, faaliyetlerini sürekli kamuoyuyla paylaşıp gerekirse dönemsel basın toplantısı yapacak 3 kişiden bahsediyoruz. Birilerinin kanatları altına girip onların istekleri üzerine meclis oyumuzu kullanacağımızı düşünmenizi istemiyoruz. Siyasetteki kötü tabiri bilirsiniz, ?kimseye yatmayacağız´, Bizler Kırıkkale´de hem ticaret yapıp, hem de yaşıyoruz. Aktif ticaret hayatımızda şehrimiz adına karşılaştığımız, sıkıntıların ve eksiklerin farkındayız. Önerilerimiz ve çözümlerimiz var. Hâlihazırda TOBB Kırıkkale Genç Girişimciler Yönetim Kurulu Üyesiyiz, oda tecrübelerine sahip, girişimcilik konularına hâkim, metal yorgunluğu olmayan, enerji dolu bir ekibiz? ifadelerine yer verdiler.

YENİLİK İSTİYORUZ, YAPARIZ!

13. Gruptan adaylıklarını açıklayan Ferhat Baştuğ, Mustafa Altun ve Abidin Akbal bildirilerinin devamında şu ifadelere yer verdiler: ?Bizler Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Meclisine girdiğimizde, değişim kendiliğinden yaşanacaktır. Grup adayları içerisinde tatlı bir rekabet olacaktır. Biz onları çok seviyoruz, öyle ki aralarında tecrübelerinden istifade edeceğimiz, çok değerli büyüklerimiz var. Bizler kimseden rahatsız değiliz. Sonuçta hepimizin değerleri ortak. Amacımız Kırıkkale. Arzumuz şudur ki, bütün gruplarda adaylar, Kırıkkale ticaretini ve sanayisini, geliştirmek projeler ortaya koysunlar. Kazanan, kaybeden olmaksızın hepimiz bu projeleri hayata geçirmek için çaba sarf edelim. Bizim KTSO Meclisine sunacağımız projelerimiz var. Dünya, 4. Sanayi Devriminden bahsediyor, biz de bu ivmeyi yakalayabilmek için yenilikler yapmak zorundayız. Yapılanmamızı da bu doğrultuda yapmak için çaba sarf ediyoruz. Her gün aynı şeyleri yapıp, farklı sonuçlar beklemiyoruz. Yenilik istiyoruz, Yaparız.?

ÜYELERİMİZİN AYAĞINA GİDECEĞİZ

?Ticaretin dinamizmi sürekli değişiyor, Dünya değişiyor, Türkiye´miz değişiyor. Bu hızı yakalayamayanlar, sektöründe maalesef geri kalıyor. Bu bizim şehrimizin kanayan yarasıdır. Elimizden geldiğince bu amaçlar doğrultusunda, şehrimizin ticaret ve sanayisine hizmet etmekten onur duyacağımızı belirtiriz. Ticaret ve Sanayi Odamızın, tek görevinin aidat toplamak olduğunu söyleyen üyelerimiz var. Tabi ki tek görevi bu değil. Bu aslında bir sitem cümlesi, Odaya gelmeyip, odanın ticari imkânlarından faydalanamayan üyelerimize bu hizmetleri iş yerlerinde ziyaret edip anlatmalıyız. Ticaret ve Sanayi Odası ne iş yapar sorusunun cevabını, Ticaret ve Sanayi Odası Meclisinden vermeliyiz.?

BU BİR BAYRAK YARIŞI

"Yaşımız genç, yapacaklarımız çok. Kırıkkale´deki ticaret erbabının kendi başarı öykülerini yazmalarını istiyoruz. Biz inanıyoruz ki, kendi grubumuz olan 13. gruptan bizler çıkacağız. Hem de bağımsız olarak. Bu bir bayrak yarışı, ağabeylerimizden bu bayrağı alıp, daha iyi hedeflere, taşıma çabasındayız. Zor bir süreç bizleri beklemekte, farkındayız, hazırız, istiyoruz. Şu an için bir başkanlık çabamız yok, seçildikten sonra şartlar nasıl gelişecek, hep beraber göreceğiz. Allah, amacı Kırıkkale´mize hizmet etmek olan adayların yardımcısı olsun. Bütün adaylara ve şehrimize hayırlı olsun.?



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ