TM Kırıkkalespor: 1-Çatalcaspor: 1

TM Kırıkkalespor: 1-Çatalcaspor: 1

PES ETMEK YOK!

PES ETMEK YOK!

TM Kırıkkalespor: 1-Çatalcaspor: 1

3. Lig 2. Grupta mücadele veren ekibimiz TM Kırıkkalespor, Çatalcaspor ile oynadığı maçta son dakika golüyle 1 puanı zor kurtardı. Maç boyunca ciddi bir gol pozisyonuna giremeyen takımımızın her şeye rağmen son dakikaya kadar pes etmeyen oyunu, taraftarın takdirini toplarken taraftar, takım galip gelmişçesine sevindi.

Güneşli bir havada oynanan maçta her iki takım adına pozisyonu bol bir maç olmazken 11. Dakikada Adem´in hatalı pasında ceza sahası önünde topla buluşan Hakan, topu auta atarak Çatalcaspor adına bir gol pozisyonundan faydalanamadı.

23. Dakikada Çatalcaspor´da bu kez serbest vuruş kazanan Samet´in şutu auta çıktı.

30. Dakikada Arda kontratağa kalktı. Süratli oyuncu güzel çalımlarla oyuncularımızı birer bire saf dışı bırakarak kalecimiz Cihan ile karşı karşıya kaldı. Arda´nın yakın mesafeden şutunu kalecimiz Cihan son anda kurtardı.

İlk yarının sonlarına doğru, ilk atağını yapan TM Kırıkkalespor´da Veysi´nin soldan ortasını Hakan eliyle kesti. 40. Dakikada kazandığımız bu serbest vuruşta topu doğrudan kaleye gönderen Emre´nin şutu az farkla auta çıktı.

GOL? TM KIRIKKALESPOR: 0-ÇATALCASPOR: 1

İlk yarı golsüz berabere bitecek diye düşünürken Çatalcaspor Arda-Gökhan paslaşmasıyla ceza sahamız önüne kadar geldi. Topla buluşan Sertaç´ın güzel şutu Cihan´ın müdahalesine rağmen filelerimizle buluştu.

TM Kırıkkalespor: 0-Çatalcaspor: 1.

İlk yarı bu skorla sona erdi.

İKİNCİ YARI

İkinci yarıya daha istekli başlayan ekibimiz TM Kırıkkalespor´da haftalara sonra Furkan´ın yerine oyuna giren Uğur Kütük seyirciden yoğun alkış ve tezahürat aldı.

Cansız da olsa ilk yarıya göre daha fazla atak geliştiren ekibimiz, özellikle Uğur ve Mami´nin oyuna girmesiyle rakip ceza sahasını daha fazla yoklamaya başladı. Son ana kadar mücadeleyi bırakmayan oyuncularımız 90+4´te rakip ceza sahası içinde çoğalmaya başladı.

GOOOOOLLLL? TM KIRIKKALESPOR: 1-ÇATALCASPOR: 1

Uğur´un düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşta kale önünde topla buluşan Mami, ekibimize beraberliği getiren gole imza attı. Golün hemen ardından 90 dakikanın son düdüğünü çalan orta hakem, skoru ilan etti: TM Kırıkkalespor: 1-Çatalcaspor: 1.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ