Tolga Tunç Kuruyemiş hizmete girdi

Tolga Tunç Kuruyemiş hizmete girdi

LOKUMLARDA TATLANDIRICI YOK

Tolga Tunç Kuruyemiş hizmete girdi

Kuruyemiş çeşitleri, tatlandırıcı içermeyen 30 lokum çeşitleri, kendi fabrikasında ürettiği leblebi çeşitleri ve özel çekim Türk Kahvesi ile Tunç Kuruyemiş hizmete açıldı.

LOKUMLARDA TATLANDIRICI YOK

Tolga Tunç Kuruyemiş, Kırıkkale Üniversitesi karşısında, Çalkan Benzinliği içerisinde hizmete açıldı. Resmi açılışı 17 Ağustos Pazartesi yapılacak Tolga Tunç Kuruyemişte kuruyemiş çeşitleri, 30 çeşit lokum, özel çekim Türk Kahvesi, direk üreticiden vatandaşlara sunuluyor.

GAZİANTEP´TEN GELİYOR

Lokum çeşitlerinde tatlandırıcı olmadığını söyleyen İşletme Sahipleri Tolga Tunç ve Zekeriya Şengüz lokumların yüzde yüz tozdan yapıldığını ifade ettiler. Tolga Tunç Kuruyemiş hakkında bilgiler veren Tunç ve Şengüz, çekme helvaların Kastamonu´dan geldiğini ve dondurmaların keçi sütünden olduğunu söylediler. Ayrıca işletmede satılan Antep Fıstığı Gaziantep´ten geliyor.

ŞEHRİN KALABALIĞINDAN KURTULUN

Şehrin kalabalık gürültüsünden uzakta ailenizle sakin bir ortamda oturabileceğiniz, çocuklarınız için oyun parkının bulunduğu Tolga Tunç Kuruyemişte çay ve kahveler müşterilere ikramda bulunuluyor. Yeşil alanda bulunan aile için oturma yerlerinde, yaz aylarının sıcaklığından kurtulup, berin bir gün geçirmeniz için nezih bir mekân.

KENDİLERİ ÜRETİYOR

Tolga Tunç Kuruyemişte bulunan leblebi çeşitleri, tamamen Tolga Tunç Kuruyemişin fırınlarından üretiliyor. Kendi ürettiği ürünlerin satışını yapan Tolga Tunç Kuruyemiş, Kırıkkalelilerin özlemini çektiği bir mekân. İşletme sahipleri Tunç ve Şenyüz, 17 Ağustos 2015 Pazartesi günü yapılacak açılışa tüm Kırıkkalelileri davet ettiler.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü