Tolga Tunç Kuruyemiş resmi açılış yaptı

Tolga Tunç Kuruyemiş resmi açılış yaptı

"4 TANE KURUYEMİŞ TESİSİMİZ VAR"

Tolga Tunç Kuruyemiş resmi açılış yaptı

Bir süre önce hizmet vermeye başlayan Tolga Tunç Kuruyemiş resmi açılış töreni düzenledi.

İLÇEMİZ KURUYEMİŞİ İLE ÜNLÜ OLACAK

Açılış törenine Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Recep Kırbaş, Yahşihan İlçe Emniyet Müdürü Erdal Akkuş, Tunçlar Fabrikası İşletme Sahibi Ekrem Tunç, Kurban kesilmesi ile başlayan açılışta konuşma yapan Belediye Başkanı Sungur, ?Tolga Tunç ile Zekeriya Şenyüz kardeşimi tebrik ediyorum. Bana ilk geldikleri gün bu kadar güzel bir eser çıkaracaklarını tahmin etmemiştim fakat çok güzel bir iş çıkartmışlar. Artık ilçemiz kuruyemişi ile ünlü bir ilçe olacak. Rabbim hayırlı ve bol kazançlar versin? dedi.

4 TANE KURUYEMİŞ TESİSİMİZ VAR

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından tesisi gecen İl Müdürü Kırbaş ise, ?100 bin hektar ekili alan her sene nadasa bırakılıyor. Geriye kalan 200 bin hektar alan ise çerezlik Ay çekirdeğine ayrılıyor. Ülke üretimimizin yüzde 8´i Kırıkkale´den karşılanıyor. Burada tarımsal sanayi de ön plana çıkıyor. 4 tane kuruyemiş tesisimiz var. 200 kişi bu tesislerden istihdam alıyor. İnşallah Tolga ve Zekeriya kardeşimizin de tesisi bunlara ek olur? diye konuştu.

YENİ BİR TESİS DAHA

İşletme Sahipleri Tolga Tunç ve Zekeriya Şenyüz tesis konusunda İl Müdürü Kırbaş ile en yakın zamanda irtibata geçeceklerini ve Kırıkkale´ye güzel bir tesis yapma konusunda adım atacaklarını belirttiler.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım