Trafik Canavarı yine sahnede

Trafik Canavarı yine sahnede

ALTINTOP, HAYATINI KAYBETTİ

AK PARTİ SULAKYURT İL GENEL MECLİS ÜYESİ HABİP ALTINTOP HAYATINI KAYBETTİ

Korkunç kaza!

Kırıkkale Kayseri karayolunun Hurdalık Müdürlüğü kavşağındaki trafik ışıklarında meydana gelen kazara AK Parti Sulakyurt İl Genel Meclis üyesi Habip Amtıntop feci şekilde can verdi. Altıntop´un cenazesi Sulakyurt´un Yağbasan köyünde defnedildi.

KIRMIZI IŞIKTA DURAN KAMYONA ÇARPTI

Kaza, önceki gün akşam saat 21.00 sıralarında Kırıkkale-Kırşehir Yolu Hurdalık Kavşağı mevkiindeki trafik ışıklarının bulunduğu yerde meydana geldi. Süleyman Başarır´ın kullandığı 40 KD 721 plakalı kamyon trafik ışıklarında beklerken arkadan gelen 71 DH 240 plakalı otomobil hızını alamayarak kamyona arkadan çarptı.

FECİ KAZADA İKİ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Korkunç kazada kamyona çarpmanın şiddetiyle hurdaya dönen otomobildeki AK Parti Sulakyurt İl Genel Meclisi Üyesi ve başkan vekili Habib Altıntop ile kimliği belirlenemeyen bir kişi can verdi. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri hurdaya dönen otomobilde can veren iki kişinin cenazesini Adli Tıp Kurumuna kaldırdı. Kazayla ilgili soruşturma çok yönlü araştırılıyor.

ALTINTOP´UN CENAZESİ YAĞBASAN KÖYÜNDE DEFNEDİLDİ

Önceki gün akşam saatlerinde meydana gelen feci kazada yaşamını yitiren Habip Altıntop´un cenazesi dün Sulakyurt´un Yağbasan köyünde kalabalık bir cemaatin katılımı ile defnedildi. Altıtop´un cenazesine Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz ile birlikte AK Parti Milletvekilleri, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Genel Meclisi başkanı Murat Çaykara ve il genel meclis üyeleri, İlçe ve belde Belediye Başkanları AK Parti il başkanı Nuh Dağdelen ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

HABER: Murat Karadağ



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama