Trafikten maketli önlem

Trafikten maketli önlem

Kurban Bayramı nedeniyle sürücülerin trafik kuralı ihlalleri yapmasının önüne geçmek amacıyla Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma komutanlığı tarafından bazı yollara maket trafik kontrol aracı yerleştirildi.

MAKET ARAÇ GERÇEĞİ ARATMIYOR

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik şube müdürlüğü tarafından Kırıkkale Balışeyh girişine maket trafik polisi aracı yerleştirildi. Samsun istikametine seyir halinde olan sürücüler Balışeyh girişinde karşılarında bir anda trafik polisi aracını görünce kısa süreli şaşkınlık yaşıyor. Daha önce şehirlerarası yollara konulan maket polis aracı uygulaması sürücüleri uyarmak amacıyla Kırıkkale Balışeyh otoyoluna da konuldu.

 

SÜRÜCÜLER HIZ KESİYOR

Uzaktan bakınca gerçeğini aratmayan aracın maket olduğu ise ancak yanından geçerken anlaşılabiliyor. Polisin uygulama yaptığını zanneden sürücüler ise kural ihlali yapmadan kaçınıyor. Diğer taraftan Kırıkkale-Karakeçili yolu üzerine ise maket jandarma trafik aracı yerleştirildi. Bu yoldan geçenler ise jandarmanın yol uygulaması yaptığını zannederek daha dikkatli araç kullanıyor. Bu önlemlerle yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kazaların önüne geçilmesi planlanıyor.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ