Trafikten kış denetimi

Trafikten kış denetimi

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü sürücüleri, kış şartlarında uyulması gereken konularda broşürlerle uyarıyor. Trafik polisleri tarafından dağıtılan broşürler ile sürücüler bilinçlendirilmeye çalışılıyor.

HEM BROŞÜR HEM UYARI

Trafik Ekipleri tarafından kentte ayrı bölgelerde yapılan denetimler ile sürücülere kış şartlarında uyulması gereken konularda uyarılarda bulunuluyor.

Denetimlerde ekipler sürücülere kış şartlarında ve yoğun siste araç kullanma, kaygan zeminde yapılması gereken davranışlar ile kara saplanan aracı kurtarma gibi konularda bilgiler veriyor. Denetimlerde ayrıca kışa girerken araçların detaylı olarak bakımını yaptırmanın ve kış koşullarına uygun araç kullanma tekniğini bilmenin hayati bir zorunluluk olduğu anlatılıyor. Ekipler, dağıttıkları broşürler ile sürücülerin kendi hayatlarının yanı sıra yanlarında bulunan yolcuların hayatlarını da düşünmelerini istiyor.

 

KURRALLARA UYANLARA TEŞEKKÜR

Yapılan uygulamanın Emniyet Kurallarına uymanın, insanların hayatlarını kurtarmak için önemli bir unsur olduğu gerçekleştirilen denetimlerde sürücülere kış şartlarında araç kullanma ve araçların kışa hazırlanması konusunda bilgiler verilmeye çalışıldığı bildirildi. Denetimler sırasında emniyet açısından evrakları eksiksiz olan ve kurallara uyan sürücülere teşekkür ediliyor, kurallara uymayan sürücülere ise yasal işlem yapılıyor öncelikle sürücülerin yağışlı havalarda daha dikkatli olmaları isteniyor.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ