TSO´da KOBİ Desteği Anlatılacak

TSO´da KOBİ Desteği Anlatılacak

AMAÇ, ÜRETİMDE VERİMLİLİĞİN SAĞLANMASI

TSO´da KOBİ Desteği Anlatılacak

Ahiler Kalkınma Ajansının 2016 yılı mali destek programının açıkladığını belirten Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Ekrem Gök, KOBİ´lere yönelik desteklerin 11 Şubat 2016 Parşembe günü Kırıkkale´de TSO üyelerine anlatılacağını söyledi.

HİBE GELİŞTİRME

Konuyla ilgili bir açıklama yapan TSO Başkanı Ekrem Gök ?Ahiler Kalkınma Ajansının 2016 yılı Mali Destek Programı 2 Şubat 2016 tarihi itibarıyla ilan edilmiştir.  Ahiler Kalkınma Ajansının 2016 Yılı Mali Destek Programının tanıtımı ise 11.02.2016 Perşembe günü saat 14.30´da Ticaret ve Sanayi Odamızın 4.katındaki Konferans Salonunda yapılacak. 11 Şubat 2016 Perşembe Günü saat 14.30´da Ticaret ve Sanayi Odamızın 4. Katındaki Konferans Salonumuzda yapılacak, Azami %50´si Hibe Olan KOBİ Geliştirme Mali Destek Programının Tanıtımına Tüm Sektörlerden üyelerimiz davetlidir? ifadesini kullandı.

AMAÇ, ÜRETİMDE VERİMLİLİĞİN SAĞLANMASI

AHİKA tarafından, 2016 yılı Kobi Geliştirme Mali Destek Programı kapsamında kullandırılacak destek miktarının 9 milyon TL olduğunu hatırlatan Başkan Gök ?Amaç, TR71 bölgesinde faaliyet gösteren Kobilerin üretim/hizmet kapasitesinin geliştirilmesi, üretimde verimliliğin sağlanması ve ürün çeşitliliğinin artırılması ile yüksek katma değerli ürün-hizmet elde edilmesi ve ulusal-bölgesel rekabetçiliğin artırılması yolu ile bölgesel gelişmeye katkı sağlanmasıdır? dedi.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı