TÜPRAŞ Kırıkkale Rafinerisi bakıma alındı

TÜPRAŞ Kırıkkale Rafinerisi bakıma alındı

Ankara başta olmak üzere Orta Anadolu Bölgesi`nde birçok ilin petrol ürünleri talebini karşılamak amacıyla kurulan Türkiye Petrol Rafinerileri Anonim Şirketi (TÜPRAŞ) Kırıkkale Rafinerisi bakıma alındı.

YAKLAŞIK 1 AY SÜRECEK

Yaklaşık 1 ay sürecek bakımda, eski ekipmanlar değiştirilerek yerine yenileri takılacak. Yoğun bir şekilde süren çalışmalarda rafinerinin teknik tehlikelere karşı güvenliği daha da attırılacak. Sadece buhar kazanının ekipmanların donmaması için çalıştığı rafineride, miadı dolmuş aletler değiştirilecek, diğerleri ise bakımı yapılacak. Bazı bölümlerde vardiya şeklinde çalışan rafineride, işçiler ek mesai almanın mutluluğunu yaşıyor.

ESNAFIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Rafinerinin bakıma alınması Kırıkkaleli esnafın da yüzünü güldürdü. Kış mevsimi nedeniyle iş yapmakta zorlanan esnaf, bakımlar sayesinde yeni iş imkânlarına kavuştu. Kendilerine iş imkânı sağlayan rafineri yönetimine teşekkür eden esnaflar, "İnşallah bundan sonra da rafineride çalışmalar sırasında Kırıkkale esnafı ön planda tutulur. Rafinerinin esnafa iş vermesi demek, ilin ekonomik ve sosyal yönden kalkınması demektir." şeklinde konuştu.



1

Kırıkkale Belediyesi artık E-Devlet´te

2

Kırıkkale Silah İhtisas OSB´de İlk Temel Atıldı

3

?Boran Fırtınası? geliyor

4

Teknoloji seferberliği projesi

5

Akıllı Şehirler Platformuna Kırıkkale´den harika fikirler

6

Milli silahlarımızla destan yazıyoruz

7

KÜBTUAM´a Uluslararası TÜRKAK Akreditasyonu