TÜPRAŞ'ın 55. Genel Kurulu yapıldı

TÜPRAŞ

İŞTE YENİ YÖNETİM

TÜPRAŞ'ın 55. Genel Kurulu yapıldı

Türkiye Petrol Rafinerileri AŞ`nin 55'inci Genel Kurulu yapıldı. Kurulda 2015 yılında kar payı avansı dağıtılması yönünde yönetim kuruluna yetki verildi. Toplantı Başkanlığını TÜPRAŞ Yönetim Kurulu Üyesi ve Koç Holding Enerji Grubu Başkanı Erol Memioğlu'nun yaptığı Genel Kurulda TÜPRAŞ'ın 2014 yılı mali tabloları onaylandı.

ÖNERİLER KABUL EDİLDİ

TÜPRAŞ, 55'inci Genel Kurulunu gerçekleştirdi. 2015 yılında yapılacak genel kurula kadar görev yapmak üzere yönetim kurulu üyeliklerine Rahmi M. Koç, Semahat S. Arsel, Mustafa V. Koç, Ömer M. Koç, Ali Y. Koç, O. Turgay Durak, Temel K. Atay, Bülent Bulgurlu, Levent Çakıroğlu, Erol Memioğlu, Ahmet Aksu, Kutsan Çelebican, Osman Mete Altan, Gökçe Bayındır ve Ahmet Turul seçildi. Kurulda, 2014 yılının VUK hükümlerince” zararla kapanması nedeniyle kar dağıtılmaması ve 2015 yılına ilişkin yıl içinde kar payı avansı dağıtılması için Yönetim Kurulu'na yetki verilmesine ilişkin önerileri kabul edildi.

GELECEĞE DAHA GÜVENLİ BAKIYORUZ

TÜPRAŞ Yönetim Kurulu Başkanı M. Ömer Koç hissedarlara verdiği mesajında, Küresel ekonomik faaliyetlerdeki zayıflık ve kırılganlığın sürdüğü, yurt içi ve yurt dışı piyasalarda önemli dalgalanmaların yaşandığı bir yılı daha geride bırakırken TÜPRAŞ olarak bizleri geleceğe taşıyacak, orta vadeli en önemli hedefimizi gerçekleştirerek ülkemize kazandırdık. 15 Aralık 2014 tarihinde resmi açılışını yaptığımız Fuel Oil Dönüşüm Tesisiyle birlikte, gücümüze güç katarken, ülkemiz için değer üretme çıtamızı daha üst seviyelere taşıyarak geleceğe daha güvenli bakıyoruz” dedi.



1

Kardeş odalardan ortak proje

2

Hisarcıkloğlu´na Kırıkkale´den destek

3

?O Gece?, Cumhurbaşkanına takdim edildi

4

HSK´dan Kırıkkale için önemli karar

5

İstikamet İstanbul

6

Onun atışları hedefi şaşmıyor

7

Türkiye bir cennet