Türk Eğitim-Sen´den Türkmenlere Yardım

Türk Eğitim-Sen´den Türkmenlere Yardım

TÜRK EĞİTİM-SEN VE PİLOT KALEM ÖNCÜLÜĞÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Türk Eğitim-Sen´den Türkmenlere Yardım

Türk Eğitim-Sen Kırıkkale Şubesi organizasyonuyla hazırlanan yardımlar Kırıkkale´de yaşayan Türkmen ailelere ulaştırıldı. Pilot Kale´m Dergisinin katkılarıyla ihtiyaç sahibi Türkmen ailelere ulaştırılan yardımlar, ülkelerini terk etmek zorunda kalan garibanları bayram öncesinde biraz olsun rahatlattı.

AYRIM MI YAPILIYOR?

Yardım yapılırken Türkmen ailelerin göz ardı edildiği yönünde duyumlar aldıklarını, bu iddianın çok rahatsız edici olduğunu ifade eden Türk Eğitim-Sen Kırıkkale Şubesi Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri Tenasüp Palabıyık, ?Oysa öncelik avlunun içi değil midir? Biz ayrım yapılsın demiyoruz ama Türkmen kardeşlerimiz bu haldeyken gösterişli törenlerle Arap mültecilere yardımların yapılması doğru bir davranış mıdır?? diye sordu.

TÜRK EĞİTİM-SEN VE PİLOT KALEM ÖNCÜLÜĞÜNDE

Sendika üyelerinden ve diğer gönüllülerden topladıkları yardımları Türkmen ailelere ulaştırdıklarını ifade eden Palabıyık, ?Bu çalışmalarımızda bizlere destek olan, yardımlara öncülük yapan Pilot Kale´m Dergisi İmtiyaz Sahibi Hakan Uğur kardeşime de çok teşekkür ederim? diye konuştu. Pilot Kale´m Dergisi İmtiyaz Sahibi Hakan Uğur da, bu yardımların Türkmen ailelere ulaştırılması için kendilerini vesile kılan tüm yardımseverlere minnettar olduklarını belirterek, ?Dergi olarak böyle hayırlı bir işin içinde olmak, öncülüğünü yapmak bizleri çok mutlu etmiştir? diye konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ