Türk Milleti, bağımsızlığını şehitlere borçludur

Türk Milleti, bağımsızlığını şehitlere borçludur

VATAN İÇİN CAN VERENLER DERNEĞİ, KIRIKKALE GARNİZON KOMUTANI TUĞGENERAL SELAMİ ARSLAN´I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

VATAN İÇİN CAN VERENLER DERNEĞİ, KIRIKKALE GARNİZON KOMUTANI TUĞGENERAL SELAMİ ARSLAN´I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Türk Milleti, bağımsızlığını şehitlere borçludur

Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mümtaz Torunlu, Kırıkkale Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan´ı makamında ziyaret etti. Türk Milletinin, bağımsızlığını şehitlere borçlu olduğunu belirten Torunlu, ?Türk milleti, tarih var olduğundan beri hür ve bağımsız yaşıyorsa, bunu vatanı için canını esirgemeyen kahraman evlatlarına borçludur. Ülke ve millet menfaati için canını kanını seve seve feda etmeye yemin etmiş bu kişiler, yapılmış olan bu fedakârlıklar karşısında gerekli maddi ve manevi desteği almadıkları için toplumun dışına itilmenin üzüntüsünü yaşamaktadırlar? diye konuştu.

NE KADAR FEDAKÂRLIK YAPSAK AZDIR

?Millet olarak bu yiğitlerimize ne kadar fedakârlık yapsak azdır? diyen Torunlu, ?Bağımsız olarak yaşamamız için kendi canlarını vatana feda eden gençlerimize elimizden gelen her şeyi yapmalıyız. Ülkemiz için gerek savaşlarda, gerekse eşkıya ile yapılan mücadelelerde şehit olan tüm vatan evlatlarının yakınlarına gerekli itibarı vermeliyiz. Tüm yetkililer bu vatan evlatlarının sorunlarına eğilip bir çözüm bulmaları daha sonraki aslanlarımızın yurt savunmasındaki kararlılığa en büyük örnek teşkil edecektir? şeklinde konuştu.

RAHMETLE ANIYORUZ

Torunlu sözlerini şöyle tamamladı: ?Vatan için ölmenin yanında vatan için yaşamanın da bir görev olduğunu bilmek gerekir. Vatan içindeki yaşantı apayrı bir güzellikte olmalıdır. Uğruna ölünecek kadar güzel bir vatanda o değerde bir yaşam sürmek gerekir. Vatan toprakları üzerindeki huzur, barış ve mutluluk içinde yaşayan insanlar vatanın olmazsa olmaz parçasıdırlar. Vatanın parçası olan biz millete düşen görev ise her alanda yılmadan çalışıp büyük başarılara imza atarak, atalarımıza ve şehitlerimize layık olmak olmalıdır.?



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü