Türk milleti ölür, teslim olmaz!

Türk milleti ölür, teslim olmaz!

TÜRK MİLLETİNİN İRADESİNE KİMSE İPOTEK KOYAMAZ

Türk milleti ölür, teslim olmaz!

Türk milletine tarih boyunca dışarıdan olduğu gibi içeriden de kastetmek isteyenler hainlerin fırsat buldukça ortaya çıktıklarını vurgulayan Cidde Basın Ataşesi hemşerimiz Bahattin Akyön, ?15 Temmuz´da Türk Milletini teslim almayan çalışan hain darbeciler bir şeyi hesaplayamadılar: Türk milleti ölür, teslim olmaz!? dedi.

TÜRK MİLLETİ HER DÖNEM VAR OLMAYI BAŞARMIŞTIR

İnsanlık tarihi boyunca binlerce milletin ve devletin yeryüzünde var olduğunu, hükümranlık sürdüğünü ve bunların büyük bölümü zaman içinde kaybolduğunu belirten Akyön, ?Yaşama iradesini gösteremeyen her millet, tarih sahnesinden kaybolmaya mahkûmdur. Türk milleti ise tarihin her döneminde, kendi iradesiyle var olabilmeyi, çeşitli devlet isimleri altında varlığını sürdürmeyi başarmıştır? diye konuştu.

FETÖCÜ İHANET ÇETELERİNE MİLLETÇE DERS VERDİK

Akyön sözlerine şöyle devam etti: ?Türk milletine tarih boyunca dışarıdan olduğu gibi içeriden de kastetmek isteyenler hainler zaman zaman ortaya çıkmıştır. Bunların sonuncusu, bundan bir yıl önce, 15 Temmuz 2016 akşamı ortaya çıktı. 15 Temmuz 2016´da Türkiye, yine içeriden gelen bir ihanetle karşı karşıya kaldı. Türk milletinin ve devletinin tankını, topunu, tüfeğini, uçağını ve helikopterini gasp eden FETÖ´cü bir ihanet çetesi, bu milletin yaşam iradesine ipotek koymaya kalktı.?

EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR

?Bu milletin öz be öz malı olan Emniyet binalarını, televizyonlarını, kamu kurumlarını, cadde ve sokaklarını, köprülerini işgal etmeye hatta ?Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir´ sözünün canlı temsili olan TBMM´yi bombalamaya kalktı. Deyim yerindeyse, Türk milletine bir mezar kazmaya, onun iradesini elinden almaya kalkıştı. Ancak hain darbecilerin hesaplayamadığı bir şey vardı: Türk milleti ölür, teslim olmaz!?

TÜRK MİLLETİNİN İRADESİNE KİMSE İPOTEK KOYAMAZ

?1920´nin en zor günlerinde seçim yapıp, Meclis toplayabilen ve Ulusal Kurtuluş Savaşı yöneten bir millet, bir avuç darbeciye karşı da sinmedi, korkmadı. Tanka, topa, silahla helikoptere, uçağa karşı ellerinde Türk bayrakları ile sokaklara çıktı. 249 vatandaşımız, hain terörist darbeyi önlemek isterken şehit oldu. 2000 binden fazla vatandaşımız, gazilik unvanı aldı. Ancak 21. Yüzyılın hemen başında yeni bir destan yazıldı ve Türk milletinin iradesine kimsenin ipotek koyamayacağı, darbe heveslisi çeteler ve onların arkasında kim varsa, hepsine bir kere daha anlatıldı.?

ŞANLI BİR TARİHE SAHİBİZ

?Şanlı bir tarihe sahip Türk milleti, Osmanlı İmparatorluğu´nun nasıl ki 600 yıl süren hükümranlığı sona ererken, küllerinden doğup Türkiye Cumhuriyetini kurduysa, 15 Temmuz´da da bu iradenin sonsuza kadar süreceğini haykırdı. Bağımsızlık ve özgürlük bu milletin karakteri olduğunu bir kez daha ortaya koydu. 15 Temmuz 2016 gecesi, vatanın her köşesi ?sathı müdafaa´ alanı olmuş, her Türk vatandaşı bir ?Mehmetçik´ olmuştur. O gece Türk milleti, karanlığı yıkıp, bir güneş gibi yükselmiş, ?Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır´ diyerek, canını ortaya koymuştur.?

TÜRK MİLLETİ, ŞEHADETİ KORKAKLIĞA TERCİH EDER

?En başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım olmak üzere, en üsttekinden en alttakine kadar her vatandaşımız o gece görevini layıkıyla yapmış, birlik ve beraberlik içinde büyük bir destan daha yazılmıştır. Yüce Türk milleti boyun eğmeyi asla kabul etmemiştir. Şehadeti korkaklığa tercih eden Türk milleti, 15 Temmuz 2016´da olduğu gibi, bundan sonra da iradesine gelebilecek her türlü tehdide karşı, bir bütün olarak demokrasiyi, çağdaş hukuk devletini ve özgürlüğünü savunmayı sürdürecektir.?

YAŞASIN BAĞIMSIZ TÜRKİYE CUMHURİYETİ VE TÜRK MİLLETİ

?Bu vesileyle 15 Temmuz akşamı gözlerini kırpmadan şehitlik mertebesine ulaşan, gazi olan tüm vatandaşlarımızı bir kere daha rahmet ve saygıyla anıyorum. Aziz Türk Milletine Teşekkürü borç biliyorum. Övgülerin en büyüğü, kahraman Türk milletine layıktır. Bundan sonra da her 15 Temmuz´da ihaneti değil, hainliğe karşı milletimizin kahramanlığını anmaya devam edeceğiz. Yaşasın özgür, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milleti.?

HABER: HABİLHAN PEHLİVANLI



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ