Türk Milletinin seçimi Milliyetçi Hareket olacaktır

Türk Milletinin seçimi Milliyetçi Hareket olacaktır

MHP İL BAŞKANLIĞI, İLÇE BAŞKANLARIYLA BİRLİKTE MAHALLİ İDARELER SEÇİMİ KONULU BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ

MHP İL BAŞKANLIĞI, İLÇE BAŞKANLARIYLA BİRLİKTE MAHALLİ İDARELER SEÇİMİ KONULU BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Türk Milletinin seçimi Milliyetçi Hareket olacaktır

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığında, ilçe başkanlarının da katılımıyla düzenlenen toplantıda konuşan İl Başkanı Erdal Baloğlu, yaklaşan Mahalli İdareler Seçimine yönelik bilgiler verdi. Yahşihan, Bahşılı, Karakeçili, Çelebi, Keskin, Delice, Balışeyh, Sulakyurt ve Merkez İlçe Başkanlarının katıldığı basın açıklamasında kararlı ifadeler kullanan Baloğlu, ?Türk Milletinin seçimi Milliyetçi Hareket olacaktır? dedi.

MAHALLİ İDARELER SEÇİMLERİNE MHP OLARAK TEK BAŞIMIZA KATILMAYA KARAR VERDİK

?15 Temmuz süreciyle başlayan, halkoylaması ve nihayetinde 24 Haziran seçimleriyle yerinde ve isabetli sonuçları olan Cumhur İttifakının, bölücü yıkıcı ve parçalayıcı ittifak ve birleşmelere karşı da 31 Mart 2018 Mahalli idareler seçimlerinde de devam etmesini arzu etmekteydik? diyerek sözlerine başlayan MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, ?Cumhur ittifakının diğer ortağı Adalet ve Kalkınma Partisinin isteksiz, uzlaşmasız ve önemini kavramamış tutum ve davranışlar içerisinde olması neticesinde Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey´in talimatlarıyla Mahalli İdareler seçimlerine MHP olarak tek başımıza katılmaya karar verdik? diye konuştu.

?EĞER BİR İTTİFAK SÖZ KONUSUYSA, İTTİFAKIN DİĞER ORTAĞINDAN DA AYNI ÇABAYI GÖRMEYİ İSTEMEKTE EN DOĞAL HAKKIMIZDIR?

Milliyetçi Hareket Partisinin sadece milletimin bekası ve üzerine oynanan oyunların bozulması için gereken bütün fedakârlıkları yaptığını, karşılığında hiçbir menfaat ve pazarlığa girmediğini ifade eden Baloğlu, ?Basiretli bir parti olarak verdiğimiz sözleri yerine getirmek adına seçim beyannamemizde yer alan bazı sorunların çözümü için gayret sarf etmekteyiz. Bazı suçlarda ceza indirimi, emeklilikte yaşa takılanlar, bir kısım memurlarımızın haklı 3600 taleplerini görmezden gelemeyiz. Elbette sorunların çözümü için çaba harcayacağız. Eğer bir ittifak söz konusu ise ittifakın diğer ortağından da aynı çabayı görmeyi istemekte en doğal hakkımızdır? dedi.

İDEALLERİMİZDEN VAZGEÇMEYİZ

?Biz ne seçim beyannamemizde yer alan konuları hayata geçirmekten vazgeçeriz, ne andımızdan vazgeçeriz, ne Türk olmaktan, ne de Türkçü olmaktan vazgeçeriz. Yine gür bir sesle ?Ne Mutlu Türküm Diyene´ deriz. Tabi ki sadakatle ittifaka sahip çıkan Milliyetçi Hareket partisini ilk fırsatta yalnız bırakanların kendi tercihleridir, saygı duyuyoruz. Her ne kadar resmi bir ittifak söz konusu olmasa da Milliyetçi Hareket Partisinin bu süreçlerdeki duruşu görülmekte ve takdir edilmektedir. Vatandaşlarımız yapılacak olan seçimlerde ittifak olmasa bile MHP´ne vereceği destekle bunu ispat edecektir? ifadelerini kullanan Baloğlu, ?20 Ekim 2018 Cumartesi günü MHP Genel Merkezinde gerçekleştirilen İl Başkanları toplantısıyla başladığımız çalışmaları sırasıyla il ve ilçe yönetim kurulu toplantıları, icra kurulları toplantıları ve biraz önce icra ettiğimiz ilçe başkanları toplantıları karara bağlamış bulunmaktayız? şeklinde konuştu.

ANKETLERLE ADAYLARIN DURUMU TESPİT EDİLECEK

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisini temsil edecek adayların tespitinde aradıkları kriterlerin net olduğunu belirten Baloğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: ?İl Başkanlığımızca bazı seçim bölgelerinde il yöneticilerimiz, bazı seçim bölgelerinde ise kamuoyu araştırmaları yapan bağımsız kuruluşlar aracılığıyla anket ve saha araştırması yapılacaktır. Bu çalışmalara esas olmak üzere, partimizden Kırıkkale Merkez, ilçeler ve beldelerde belediye başkan adaylığı ve il genel meclis üyeliği düşünen kişilerin 29 Ekim 2018 Pazartesi-5 Kasım 2018 Pazartesi tarihleri arasında il Başkanlığımıza gelerek hazırlamış olduğumuz aday adaylığı müracaat formlarını doldurmaları ve 2 vesikalık fotoğrafla il sekterliğimize teslim etmeleri gerekmektedir.?

GENEL MERKEZ YOKLAMASI DA YAPILACAK

Yapılan müracaatlar üzerinden gerekli kamuoyu çalışmaları yapılarak seçim bölgelerinin hassasiyetleri de göz önünde bulundurularak adayların en hızlı veya en uygun zamanda açıklanmasını arzu ettiklerini beyan eden MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, il başkanlığı ve ilçe başkanlıklarının yapmış oldukları çalışmaların yanı sıra aday tespitinde Genel Merkez yoklamasının da yapılacağını kaydetti.

MHP´NİN GELENEK VE GÖRENEKLERİNİ BENİMSEYEN, HASSASİYETLERİNE DİKKAT EDEN ADAYLAR BELİRLEYECEĞİZ

İl, ilçe ve beldelerdeki belediye meclis üyeliği müracaatlarının da aday tespitiyle birlikte yapılacağını ifade eden Baloğlu, ?Teşkilatlarımızla uyumlu çalışacak, MHP´nin gelenek ve göreneklerini benimseyen, hassasiyetlerine dikkat eden ve kendini buna hazır hisseden potansiyelli yol arkadaşlarımızla gerekli görüşme ve istişareleri yapacağız. Milliyetçi Hareket Partisinin Üretken Belediyecilik anlayışına uygun adaylarla inşallah 24 Haziran Seçimlerinde kazanılan ivmenin üzerine çıkıp hizmete aç olan Kırıkkale´mizin makûs talihini değiştireceğiz? dedi.

KAZANAN ADAYLAR DEĞİL, VATANDAŞ OLSUN

Baloğlu, sözlerini şöyle tamamladı: ?Yüksek Seçim Kurulunun 26.10.2018 tarihli kararı gereğince, 31 Mart 2019 Tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde aday olmak isteyen kamu görevlileri ve il, ilçe ve beldelerimizin başkan ve yöneticilerin yürüttükleri görevlerden istifa etmeleri gerekmektedir. Kamu görevlileri 1 Aralık 2018 Cumartesi günü saat 17.00´ye kadar; il, ilçe ve belde teşkilatlarının başkan ve yöneticilerinin 15 Kasım 2018 Perşembe günü saat 17.00´ye kadar yürüttükleri görevlerden ayrılmak istediklerine dair dilekçeyle şahsen başvurmaları gerekmektedir.?



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız